Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Normális, hogy ennyi aludt ma...

Normális, hogy ennyi aludt ma a baba?

Figyelt kérdés
6 hetes iszsz baba, és tegnap estétől annyit alszik, ami abszolút nem jellemző ra.cicizni fel kelt többször is, de egybol vissza is aludt, vagy elaludt miután feloltoztettem, és egyéb ilyen hirtelen bealvasok. Eddig a nyugoskodes volt jellemző ra, azért furcsállom.
2021. nov. 6. 16:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Vagy rákészül a növekedési ugrásra, vagy kipiheni azt . Ha eddig nyűgös volt, inkább az utóbbi.

Amellett lehet front van. Nyugi.

2021. nov. 6. 16:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Enyém is 6 hetes, ő meg pont nem alszik, pedig eddig jó alvó volt. Van ilyen. 😁
2021. nov. 6. 18:38
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

A "front van" a kedvencem, ez egy igazi jolly joker, mindent meg lehet vele magyarázni. Sokat alszik? Front. Keveset? Front. Nyűgösködik? Front. Túl nyugodt? Front! 😂

Van egyáltalán bármikor is olyan, hogy nincs front? Mert simán ráfog mindenki mindent, akkor is, amikor 5 napja ugyanolyan idő van. Anyósom nálunk a frontmániás (akit amúgy nagyon imádok, szóval ez most nem anyósfikázás), egyszer meg akarta magyarázni, amikor még kisbaba volt a fiam, hogy azért aludt aznap sz.rul, mert fújt kint a szél. Szegénynek beleröhögtem az arcába akkor.

Kedves kérdező, a növekedési ugrás lehetséges, vagy szimplán csak ilyen napja volt ma. Mi felnőttek sem egyformán alszunk minden nap. Aggódni semmi okod nincs.

2021. nov. 6. 19:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindent túl aggodok, szörnyű anya vagyok.
2021. nov. 6. 19:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy. Gondolom első gyerek, szerintem mind túlaggódunk mindent az elején (én legalábbis annak idején dettó). Rossz anya akkor lennél, ha épp ellenkezőleg, egyáltalán nem is érdekelne, hogy mi van vele.
2021. nov. 6. 19:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy ez hülyeség. Akkor lennél az ha nem érdekelne, hogy mi van a gyerekeddel. Abból semmi baj, nincs ha megkérdezed, első gyerekkel mindig nehezebb, de mint mindenbe ebbe is beletanul az ember.
2021. nov. 6. 19:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Nyugi. Az én 8hósom szépen beállt napi 3 alvásra erre a héten rendre minden nap 4x aludt, szerintem az időjárás miatt, én is olyan nyomott vagyok. Hagyd aludni amennyit szeretne, lesz még bőven amikor nem lehet ágyba parancsolni.
2021. nov. 6. 20:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! ❤️
2021. nov. 6. 20:13
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

3. A szél van, azért nem alszik kijelentés nem feltétlen hülyeség. Enyém egész pici korától nyűgös és alig alszik ha erősen fúj. Ha el is aludt, 20 perc múlva megébredt.

És végre nem egy anyósfikázós komment ☺️

2021. nov. 7. 01:28
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

14 hónapos a lányom, születése óta, ha erős szél van rosszul alszik, szóval azért nem mondott akkora butaságot az anyós :)

Kérdező! Az ilyen pici babák alvása még kiszámíthatatlan, ne aggódj.

2021. nov. 7. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!