Magika27 kérdése:
A 3 hónapos babám normális, hogy elalszik egyedül?
Figyelt kérdés
Nem kell megkövezni, de én azt olvasom mindenhol, hogy ehhez fejletlen az idegrendszere... Esti rutinunk a fürdés után cici és eddig így elaludt. Most nem akart tovább cicizni az sem volt jó, hogy ringatom és éneklek. Valamiért nem kedveli az utóbbi idoben a kezünkben fekvést. Így beraktam a bölcsőbe és apára bíztam addog elmentem fürdeni... mire visszamentem még ébren volt és mosolygott rám... :D hangját se hallatta. Majd puszi simi után kimentem teat csinalni magamnak. Mire visszamentem az ujját szopva elaludt... :D Korábban is az ujját szopva elaltatta már magát... Kicsit rosszul érintett, hogy nincs szüksége rám. Bár sokszor ébred éjjel és még velünk van egy szobában. Sosem hagytam sírni vagy ilyesmi. Ennyire bízna bennünk?2021. aug. 2. 21:16
1/8 anonim válasza:
A középsőm volt ilyen születésétől kezdve. Nem szeretett igazán szopizni, és kifejezetten utálta, ha ringatjuk. Akkor aludt a legjobbakat, ha berugdostam a mózeskosarát egy elhagyatott sarokba. :)))
2/8 anonim válasza:
Mind 2 gyerekem ilyen..
Cicn elpilledtek.
Letettem őket, adtam nekik puszit.
És kijöttem.
1-2 alkalom volt, amikor nem akartak aludni..
3/8 anonim válasza:
Szüksége van rád. Ennek nincs köze ahhoz, hogy olyan szerencsés vagy, hogy könnyen elalszik.
4/8 anonim válasza:
Minden baba más. Emiatt ne aggódj. A lányom csak cicin aludt el. Mikor már nem kellett neki (6 hósan) akkor fürdés tápszer, majd felvenni és csak rajtam, később csak ha mellé bújtam.
Az ikrek keveset szopiztak (2 hét azt is pótlással) ők fürdés tápszer, kiságy (külön ágy) . Kijövök és elalszanak.
Napközben is elalszanak akár külön külön is. Tehát nem feltétlenül kell hozzá a tesó jelenléte.
Mondanom se kell mennyivel könnyebb így
5/8 anonim válasza:
A lányom 2 éves koráig aludt egyedül, betettem a kiságyba kijöttem, forgolódott és elaludt. Két éves korában nyaraltunk és kicsi volt a háló, mellettünk volt a kiságy, benyúltunk a rácson és simogattuk, azóta vele kell lenni amíg elalszik, már 4 éves múlt. Én örültem neki amíg egyedül aludt.
6/8 anonim válasza:
Mindegyik gyerekem így aludt el szinte a kezdetektől fogva. Megették a tápszert, megbüfiztettem őket, leraktam az ágyba és gyakorlatilag el is aludtak. Ha felkeltek éjjel enni is szépen vissza aludtak.
8/8 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm, hogy megnyugtattatok. Aki pedig negatívan reagál hát ne kövezz meg...😂 Első gyerek és kicsit túlaggódom.
2021. aug. 3. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!