Normális hogy még mindig ennyire nem alszik az 1 éves gyerek?
Tudom rengeteg ilyen kérdés van, de már a teljes kétségbeesés és a kimerültség szól belőlem.
1 éves kisfiú a delikvens, 6 foggal, stabil járással, néhány szóval.
3,5 hónapos kora óta elromlott az alvása, én hülye meg reménykedtem, hogy majd 1 éves kora körül rendeződik valamennyire.
Hát nem, jelenleg ott tartunk, hogy képes akár 15 percenként is ébredni éjszaka. Nappal még 2x alszik 1-1,5 órát, (az össz alvása kb 10-11 óra) sajnos nem is tudom átállítani egyre mert reggel már 6 előtt ébren van a tizorainal meg már úgy veszem ki az etetoszekbol, hogy gyakorlatilag csukva van a szeme. Múlt szombat óta magától teljesen leszokott a cicizesrol, de éjszaka még kap 1x 220ml 2,8%os tejet mert éhes. Már mindent kipróbáltunk, de egyszerűen sehogy nem akar javulni a helyzet, mi meg minden nap úgy ébredünk mintha úthenger ment volna át rajtunk.
Normális ez még, vagy lépni kellene valamerre?
Akár egy-ket biztató sztorinak is örülnék.
Teljesen normális.
Nálunk is ez volt, most kezd rendeződni. Már 4-5 éjszakát is átalszik egy héten. Október végén lesz 3 éves.
Nemrég kezdett el mondatokban beszélni, azóta alszik jobban.
Ezzel nem lehet mit csinálni, tényleg mi is mindent kipróbáltunk. Vannak ilyen gyerekek.
Előbb-utóbb megoldódik magától.
4: Nem, nincsen semmi tünete érzékenységre. Így is lehet?
5: A tej bevezetése előtt is borzalmas ejszakaink voltak sajnos. És a vízzel hígított tej? Csak mert a tejital kész rablás 😖
6
Attól még full tejfehérje és higítva meg 0 tápanyag. Én inkább kifizetném a tejitalt, abban vitaminok is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!