Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hagynátok sírni csak azért,...

Hagynátok sírni csak azért, hogy megszokja a babakocsiba alvást?

Figyelt kérdés
3,5 hónapos babám napközben csak úgy tud alkudni ha fogom. Akármilyen mélyen is akszik, ha leteszem felébred egyből. Eddig hordozóba aludt rajtam így könnyebb volt, de már nehéz hozzá (7 kg körül van) hátra pedig még nem tehetem így marad a kezem. Próbáltam rászoktatni h mikor látom rajta akkor beleteszem a babakocsiba de ahogy rájön h aludni kellene nekiáll keservesen sírni. Egyszerűen nem bírom (és nem is igazán akarom) hallgatni ezért mindig kiveszem és mire sikerül megnyugtatni utána el is alszik. Megkaptam h igenis hagyni kellene párszor h álomban sírja magát aztán megszokná, mert így csak magammal szúrok ki. De én erre akkor is képtelen vagyok
2022. okt. 20. 12:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
25%

Szoptatasi segito vagyok, tanfolyamot vegeztem (nem tanacsadoit). Kapott tapszert is az egyik gyerekem, nem vagyok elvakult szoptatasparti. Ez az egyetlen forras tudtommal, ami hivatalos. A tapszeres babakerol szolok meg regebbiek, bar abbol linkelni nem tudok. Nincsenek eloiteleteim, sosem adtam a tapszerrel kapcsolatos riogatasra, sajat dontesbol kapott azt az egyik gyerekem idonkent, mert igy lattam jonak. Anyatej hianyaban pedig felbecsulhetetlen, hogy van.

Ha mar a kornyezetedben levo peldakat, infokat hozod fel, az enyem meg a WHO adatgyujteset tamasztja ala. Az mondjuk teny, hogy 16-22 ev alatt a tapszerek rengeteget fejlodtek. Vannak viszont az osszetetellel kapcsolatos osszehasonlito tablazatok, es meg jelenleg sem tudnak mindent beletenni az anyatejbol. Az en feltetelezesem igy nem az, hogy a tapszer rossz, hanem hogy (egyelore meg) sok dologban mas. Igy tovabbra is el tudom kepzelni, hogy a novekedesi gorbeknel hasonlo maradt a helyzet a 2006-os kutatashoz kepest is, de ez csak feltetelezes.

Ahol mi elunk, ott egy WHO-enal regebbi novekedesi gorbet hasznalnak. Ezt jo volt nekem tudni, hogy mi tartozik a normalisba az en gyerekeimnel, illetve sogornomeknel is mindket gyereknel.

2022. okt. 21. 11:33
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
21-es vagyok, bocsi Kerdezo az offolasert, en be is fejeztem, csak nem akartam, hogy azt gondold, hogy nem normalis a babadnal a sulygyarapodas merteke.
2022. okt. 21. 11:36
 23/24 anonim ***** válasza:
53%

Nálunk nem volt opció a ringatgatom, míg alszik, stb., mert ízületi problémáim vannak.

4-5 kg-nál többet nem emelhetek, tehát a baba ment a hintába, kisgyba, etc. Mellette voltam, míg elaludt, de sosem ringatgattam karban - legfeljebb amikor leültem vele.

Sírt? Persze, de nem hagytam magára, de a súlya miatt egy idő után fel sem vehettem.

2022. okt. 21. 14:18
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Az lll-t el kéne felejteni. Ott minden IS a szoptatás! A tápszer meg az ördögtől való.

Bocs, amikor már ordítanék mert úgy fáj a szoptatás, akkor elválasztom a gyereket, pont. Nem érdekel, hogy melyik LaLeche-esnek nem tetszik, vagy a védőnőmnek, de ha fáj mert a fogával! harapja a bimbót, akkor ott vége a szoptatásnak.

2022. okt. 21. 14:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!