Emlékeztek, hogy gyermekkorotokban ti hogy éltétek még, hogy szüleitek engedtek veletek aludni vagy nem engedtek?
Igen, nekem is megmaradt a zsigeri félelem az éjszakától. Én az UFO-któl rettegtem. Akkoriban mentek főmüsoridőben "dokumentum" filmek a TV-ben, hogy mindig este jöttek az űrlények, elvitték az embert azt ott műtötték őket a tudatuknál lévőket. Más gyerek a mumust várta, hogy előbújjon a szekrényből én az UFO-kat.
Én azzal kiegyeztem volna ha a szüleimmel alszom el és átvisznek valamikor. De az együtt alvás csak akkor valósult meg, amikor anyuék már külön költöztek. Onnantól nem voltak ilyen szorongásaim.
Engem mindig visszavittek a szobamba, miutan a nappaliban elaludtam, de feltem a sotetben
remalmaim voltak (anyukam nem tudta a kiborulasaimat kezelni es boszorkanyokkal ijesztegetett). Kiabaltam es akkor jottek, de baromira feltem egyedul addig is.
2,5eves a lanyom, egyutt alszunk. Meg nem alussza at az ejszakat, sokszor hiv almaban. Es nekunk igy teljesen megfelel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!