Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Emlékeztek, hogy gyermekkoroto...

Emlékeztek, hogy gyermekkorotokban ti hogy éltétek még, hogy szüleitek engedtek veletek aludni vagy nem engedtek?

Figyelt kérdés
3 éves korom óta vannak emlékeim és pontosan emlékszem, hogy hogyan éltem meg, hogy a szüleim folyton elutasítottak, hogy velük aludjak. Még nincs gyerekem, de épp emiatt az emlékeim miatt fogadtam meg, hogy ha egyszer lesz, akkor megengedem, hogy velem aludjon, mert nekem ott és akkor terrorral ért fel.
2022. ápr. 17. 09:29
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
77%
Bármikor aludhattam a szüleim ágyában, de nincs olyan emlékem, hogy úgy nagyon igényem lett volna rá. Olyan viszont van, ahol ők mondták, hogy bújjak oda, de én nem akartam. (Kb. 4 éves lehettem, arra ébredtem éjszaka, hogy vérzik az orrom. Illetve nekem volt éjszaka, de olyan késő nem lehetett, mert a szüleim még ébren voltak. Rendesen megijedtem, mert az volt az első orrvérzésem, és rendesen jött belőle, ahogy szaladtam át hozzájuk, szép nagy vércseppeket küldtem a folyosó padlójára. Ebből is tudom, hogy max. 4,5 éves lehettem, mert akkor költöztünk el abból a házból. Mondták, hogy feküdjek oda az ő ágyukba, én meg nem akartam, mert akkor az ő ágyukat is összevérezem. Ez amúgy utólag megdöbbent engem, hogy ilyen kicsiként is gondoltam erre. Végül is ott aludtam náluk, de amúgy simán visszamentem volna a saját ágyamba, miután elállt a vérzés, csak túl fáradt voltam hozzá.)
2022. ápr. 17. 17:53
 22/53 anonim ***** válasza:
16%
7 hónapos korom óta követeltem(nyilván nem szavakkal) hogy egyedül aludhassak, szóval ez nálad csak egy hiszti.
2022. ápr. 17. 18:31
 23/53 anonim ***** válasza:
80%
22. Tehát minden ember ugyanolyan, szóval ha te ilyen voltál, mindenkinek így kell viselkedni? Ez törvényszerű szerinted?
2022. ápr. 17. 18:49
 24/53 anonim ***** válasza:
0%
gagyik vagytok, én a születésemre is emlékszem, sőt… 🙈
2022. ápr. 17. 20:53
 25/53 anonim ***** válasza:
63%
24. Hú, de jó poén volt. Jó nagyot nevettem :D
2022. ápr. 17. 20:54
 26/53 anonim ***** válasza:
83%

Igen, nekem is megmaradt a zsigeri félelem az éjszakától. Én az UFO-któl rettegtem. Akkoriban mentek főmüsoridőben "dokumentum" filmek a TV-ben, hogy mindig este jöttek az űrlények, elvitték az embert azt ott műtötték őket a tudatuknál lévőket. Más gyerek a mumust várta, hogy előbújjon a szekrényből én az UFO-kat.

Én azzal kiegyeztem volna ha a szüleimmel alszom el és átvisznek valamikor. De az együtt alvás csak akkor valósult meg, amikor anyuék már külön költöztek. Onnantól nem voltak ilyen szorongásaim.

2022. ápr. 18. 00:55
 27/53 anonim ***** válasza:
20%
A gyereknek a saját szobában a helye, jó lenne ha ezt felfognátok. Kajak, olyan életkèptelenek vagytok, hogy ez szánalmas.
2022. ápr. 18. 12:28
 28/53 anonim ***** válasza:
33%
27. Ezt ki mondja?
2022. ápr. 18. 12:30
 29/53 anonim ***** válasza:
74%

Engem mindig visszavittek a szobamba, miutan a nappaliban elaludtam, de feltem a sotetben

remalmaim voltak (anyukam nem tudta a kiborulasaimat kezelni es boszorkanyokkal ijesztegetett). Kiabaltam es akkor jottek, de baromira feltem egyedul addig is.

2,5eves a lanyom, egyutt alszunk. Meg nem alussza at az ejszakat, sokszor hiv almaban. Es nekunk igy teljesen megfelel.

2022. ápr. 18. 13:24
 30/53 anonim ***** válasza:
67%
28: Nyilván ő mondja. Az ilyen befőttesüvegben élők készek ölni a saját agymenéseikért, ezekre nem hat orvostudomány, biológiaóra, észérv, logika. Valamit a fejébe vesz, legyen az, hogy a görögdinnye emlősállat, akkor az úgy van és mindenki más a hülye. Nem kell az ilyenekkel foglalkozni, sokkal nagyobb negatív hatással van a rögeszméivel a saját életére, mint másokéra. Jól jelzi a gyakori pontrendszere is, mennyire értelmesek a meglátásai.
2022. ápr. 18. 15:48
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!