Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Cicin elalvásról leszoktatás...

Cicin elalvásról leszoktatás kíméletesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy 9 hónapos babám, aki ringatva aludt eddig, cicin újszülöttként se tudott elaludni soha, evésre használta, nem pedig cumizásra, komfort szopira.

Mivel elég jó mennyiségeket megeszik, már csak reggel, este és éjszaka cicizett(természetesen kínáltam evések után, de nem igényelte).

3 hete lázas és náthás volt, szilárd ételt, pépet teljesen elutasította, csak szopizott. Azóta elaludni csak cicin akar napközben is(nem éhes, szomjas). Szeretném kíméletesen leszoktatni erről, mivel 1 évesen teljesen le akarom választani. Nevezzetek önzőnek, de tovább nem akarom. Ez a dátum lebeg a szemem előtt, hogy addig kell csak kínlódnom a szoptatással.

2 napja próbálom azt, hogy mikor álmos, akkor dajkálva, csendesen mesét mondva altatom nappal. Hiába vagyok vele, nem csak lerakom magának, sír és tépi a pólóm. Első nap 2x40 percet sírt, második nap 30 percet. De nem igazán a ringatástól alszik el, inkább álomba sírja magát. Nagyon sajnálom szegényt, de engedni se akarok, hogy sírással bármit elérhet.

Azt is próbáltam, hogy kap cicit, de mielőtt elaludna, elveszem. Úgy még keservesebb zokogása volt.

Esti alvást egyelőre nem piszkálom, ha nappal át állunk másra, utána próbálkozom azzal is.

Kinek hogy sikerült leszoktatni a babáját a cicin alvásról? Valami kíméletesebb megoldás, mint ami nekem van, létezik?

tegnap 11:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem adsz és kész. Sokkal rosszabb ez a néha szabad néha nem játék, nem tudja mire számítson.
tegnap 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!