Éjszakai szopiról vízzel leszoktatás?
Hát... Sok sikert hozzá.
Megkérdezhetem, hogy miért akarod leszoktatni,amikor láthatóan nagyon igényli?
Nekem is fárasztó volt, az én lányom 2 évig szopott, az utolsó hónapokban már csak reggel és este.
De 10 hónaposan tuti, hogy 3 óránként szopott ő is éjjel. Nem hiszem, hogy elfogadta volna a vizet helyette..
5ös, természetesen nem fogom éheztetni... ha tényleg éhes lesz, akkor nem fog vízzel visszaaludni, és kap tejet... csak ki akarom próbálni, hogy mi van, ha csak szomjas. Mert voltak éjszakák, amikor nem volt éhes, és nem változott azóta semmi, így nem értem, hogy miért lenne megint éhes. Érted?
Olyan véleményeket kérdeztem, akiknek ez bevált.
Ha tényleg szopizik, és érezhetően mennyiséget, sokáig, akkor nem hiszem, hogy csak szomjas lenne. De próbáld ki, hátha.
Esetleg érdemes lehet bevezetni valami tartalmasabb vacsorát, nem tudom, az étkezések hogy vannak kiváltva, ki vannak-e váltva egyáltalán bármilyen formában. De hátha ha jobban bevacsorázik, nem ébred fel enni éjjel sem.
Próbáltam vizet adni neki, sírva köpte ki a cumisüveget 🤦♀️ aztán negyed órát nyammogott rajta. Hú de szar éjszaka volt.
9kor elaludt, 11ig voltunk ébren mi. Kelt éjfélkor, akkor próbáltam vizet adni, sírt, mellre tettem, negyed óra szopi... De nem úgy mint egy hónapja, hogy teleeszi magát, hanem nyammnyamm... Visszaaludt, 2kor arra kelek hogy férjem kiment a vécére, hát nekem is kellett... 3kor megint kelt enni a lányom. Megint nem kell a víz csak a cici. 5 körül sipolt valami, lehet, hogy a légzésfigyelő, elemet kell cserélni... Most 6:30kor megint nyögött, de most nem kellett neki semmi, visszaaludt... Gondolom alszik fél órát aztán kész 🤦♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!