Emlékeztek, hogy gyermekkorotokban ti hogy éltétek még, hogy szüleitek engedtek veletek aludni vagy nem engedtek?
2 évesen van egy emlékfoszlányom, hogy rosszat álmodtam és apa jött hozzám. Megvigasztalt, aludtam tovább.
Onnan tudom, hogy akkori az emlék,hogy a 3. szülinapomután 1 héttel meghalt apukám.
Sosem engedtek be az ágyukba, az az övék
Én sem engedem a gyerekeimet az ágyunkba. Mindenkinek megvan a saját kis helye. Senki nem szenvedett lelki sérülést emiatt.
Szerintem is keress fel szakembert.
Én aludtam a szüleimmel néha és szerettem. Általában a saját ágyunkban aludtunk, de néha néha megengedték, hogy odamenjünk estére és tök buli volt. Nem sok rémlik belőle, csak hogy imádtam, hogy átölelnek este.
Én most a fiammal alszok, ritkán marad sokáig a kiságyban (6 hónapos). Nem zavar, ha másoknak ez nem komfortos, de mi szeretünk így aludni.
Nekem is rossz emlékeim vannak róla. 2 éves voltam, amikor a húgom született, és emlékszem, hogy ő mindig anyuékkal aludt, és én is át akartam menni, de mindig elzavart, kiabált is velem, hogy mit képzelek, már nagy vagyok. A húgom 6 éves koráig bármikor átmehetett hozzájuk aludni..
Én ezt nem csinálom a lányommal. Fél éves koráig közöttünk aludt, mostmár külön, de ha nehéz éjszakája van, magunk közé veszem. Kb. 3-szor kellett eddig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!