Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan altassam el a kisbabám...

Hogyan altassam el a kisbabám 10 óra után?

Figyelt kérdés

8 kor van a fürdés utána eszik, 10 órakkor felkel eszik és úgy kipattan a szeme,mintha soha nem lett volna álmos. Ezután ringathatom össze vissza nem akar aludni ha leteszem sír, tele van energiával, rugdolózik. Enni kér azitán nem is, cumi kell de kiköpi, azt sem tudom mi kell neki.

Próbáltam telljesen elaltatni úgy tenni az ágyba de ahogy leteszem felkel. Próbáltam ringatni hogy megnyugodjon és ebren tenni a kiságyba de az sem használ. 12 óra körülig nem hajlandó aludni de látszik rajta hogy álmos és nyöszörög össsze vissza. Mostmár kezd éjszaka 1 óra körülre tolódni.

Szerencsére ahogy sikerült elaludnia alszik reggelig. A hőmérsékletet is próbáltuk legyen vagy hidegebb melegebb a szoba de ugyan úgy alszik el.

Valami segítség? Mert már kivagyok akadva. Este a férjemmel sem tölthetünk el egy kis időt elalvás előtt, a férjem elalszik mert reggel kezdődik neki a munka.

2 hónapos. 10 óra után nem akar aludni :( ez szinte mindig így folyt. Nagyon nehéz letenni.

2021. dec. 19. 23:38
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Átalussza az éjszakát, csak nehezen alszik el. De az lehetett a baj, hogy későn volt a fürdés. Hamarabbra tettük így még van ideje aludni még egyet míg le nem tesszük éjszakára.
2021. dec. 23. 22:08
 22/22 A kérdező kommentje:

Kis update ha valaki ide tévedne erre a kérdésre.

Pár hete csoda folytán elalszik 10 körül, telljesen magától, őrült ringatások nélkül. Elálmosodik, beteszem a kiságyba, oda adom a cumit, becsukja a szemét és alszik. Idő közben kiköpi a cumit, ha megébred vissza kapja vagy pár korty teát, és folytassa az alvást reggelig.

Nem tudom hogy történt, de magának állította így be, lehet később felborul, de most örülök neki.

2022. jan. 14. 23:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!