Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan altassam el a kisbabám...

Hogyan altassam el a kisbabám 10 óra után?

Figyelt kérdés

8 kor van a fürdés utána eszik, 10 órakkor felkel eszik és úgy kipattan a szeme,mintha soha nem lett volna álmos. Ezután ringathatom össze vissza nem akar aludni ha leteszem sír, tele van energiával, rugdolózik. Enni kér azitán nem is, cumi kell de kiköpi, azt sem tudom mi kell neki.

Próbáltam telljesen elaltatni úgy tenni az ágyba de ahogy leteszem felkel. Próbáltam ringatni hogy megnyugodjon és ebren tenni a kiságyba de az sem használ. 12 óra körülig nem hajlandó aludni de látszik rajta hogy álmos és nyöszörög össsze vissza. Mostmár kezd éjszaka 1 óra körülre tolódni.

Szerencsére ahogy sikerült elaludnia alszik reggelig. A hőmérsékletet is próbáltuk legyen vagy hidegebb melegebb a szoba de ugyan úgy alszik el.

Valami segítség? Mert már kivagyok akadva. Este a férjemmel sem tölthetünk el egy kis időt elalvás előtt, a férjem elalszik mert reggel kezdődik neki a munka.

2 hónapos. 10 óra után nem akar aludni :( ez szinte mindig így folyt. Nagyon nehéz letenni.

2021. dec. 19. 23:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
40%

#9 Ja értem. Tehát akkor az a megoldás, hogy legyen egész éjjel a szájában a cici? Úgy aztán rengeteget tud pihenni a kérdező 😃

Az enyémeket csak azért jegyeztem meg, hogy érthető legyen, hogy tápszeres gyerek is alhat jól, nincs összefüggés.

2021. dec. 20. 08:32
 12/22 anonim ***** válasza:
55%

#2 #5 #9

Nem azert de az alapjan, amit en olvasok itt gyakorin, meg amit baratoktol, csaladtagoktol, ismerosoktol hallok, 10 szoptatva altatott bababol kb 9 azonnal megebred amint le van rakva, vagy rosszabb esetben mar akkor amikor a mellbimbo kikerul a szajabol. Tehat a "dugd a melled a szajaba oszt jonapot" az nem megoldas, mert jo esellyel utana se tudod letenni. A tobbi dolgot amit irtal (hordozo, babakocsi, mellkason altatas) meg ugyanugy tapszeres gyerekkel is meg lehet probalni. Szoval rohadjak meg, de en se latom, mitol lenne annyival konnyebb az anyatejes babakkal. Tudod kikkel konnyebb? A jo alvo babakkal. A szar alvokkal meg nehezebb.

2021. dec. 20. 08:58
 13/22 anonim ***** válasza:
Ugyanígy voltam. Mindent kipróbaltunk. Mikor vörösre üvöltötte a fejét bevettem magam mellé az ágyba és elaludt. Azóta így alszunk. Tudom, hogy megszokja, tudom, hogy később baromi nehéz lesz saját ágyba szoktatni, de így mindenki pihen. Nem lehet ez a baj nálatok?
2021. dec. 20. 09:01
 14/22 anonim ***** válasza:
44%
Hogy van a napirendetek? Van egyáltalán? Hányszor alszik és mennyit nappal? Mióta csinálja ezt?
2021. dec. 20. 09:51
 15/22 A kérdező kommentje:

Nekünk nem megy az egymás melletti alvás a mi ágyunkban sem már egy ideje. Mikor újszülött volt a nagyágyon aludt én mellette és mikor megébredt megsimogattam a hátát aludt tovább. Ez már nem hat. Akkor ezután jött a mellkason alvás , mostmár az sem jön be neki.

Most az ölben alvás van, mikor elalszik leteszem és ha szerencsém van elalszik ha nem, ringatom még egy picit. De este bármit csinálok nem hat míg nem lesz 12 után. Addig meg tartsam ölben 2-3 órán keresztül? Nekem az nem megy minden este.

2021. dec. 20. 09:55
 16/22 anonim ***** válasza:
32%
2 hónapos, hagyjuk már ezt a napirendezést :D Ez megint egy újabb baromság amivel az eszik-alszik babák szülei nyomasztják a nem éppen ez a kategória típusú babák szüleit. Kérdező, hordozókendő esetleg? Én délután úgy altatom. Megér egy próbát. Kísérletezz ami csak eszedbe jut, de az első 3 hónap sajnos van akinél ilyen. Lehet ő még idegrendszerileg nem tud aludni. Hidd el jobb lesz, csak tarts ki :)
2021. dec. 20. 10:23
 17/22 A kérdező kommentje:
Akkor már nincs sok, még egy hónapot kibírok :)))
2021. dec. 20. 11:26
 18/22 anonim ***** válasza:
Enyém 3 hónapos, hajnali 4-5-ig nem alszik sokat csak 1-2 órát vagy fél órákat, utána viszont 9-ig délig alszik ritkán 14:00-ig. Rota vírus oltás óta minden borult. Utálja a kendőt, ágyba nem alszik mellettem. Így jártam, tulelesre játszom én is.
2021. dec. 20. 12:31
 19/22 anonim ***** válasza:
77%

2! 5!

Nem érzem, hogy bunkó és nagyokos lennék, mert egy állítmányra a "Miért" kérdéssel kérdeztem. Engem, mint kb 2-3 hónapot szoptatni tudott anyukát tényleg érdekelt az indokok.

Sajnálom, ha mást szűrtél le belőle.

Ha a tippjeiemet és a tieidet elolvasod, csak 2 egyezik, holott te is és én is adtunk más tippet.

Kérdező!

Ha mindent is próbáltatok, akkor várni kell. Az első 3 hónap úgyis az összeszokásról szól. Kitartást!

2021. dec. 20. 12:36
 20/22 anonim ***** válasza:
ha nap közben jól alszik, este nem akar, akkor felborulhatott a nappal-éjszaka, ami nagyjából 7-8 hetesen alakul ki náluk. Nekem 3 hónapos a kisfiam, nappal ébredés után eszik, kb 1-2 órás ébrenlét (ilyenkor ez már normális), cicin/babakocsiban elalszik, majd kezdődik előlről, de ébren van etetés után, ha ez nincs meg nappal, akkor az ébrenlétet este pótolja. :) próbáld meg átszoktatni(ha ez a probléma) nap közben ne hagyd, hogy etetés közben elaludjon, próbáld picit szórakoztatni.
2021. dec. 23. 21:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!