Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Kézben ringatva alvó babátok...

Kézben ringatva alvó babátok meddig igényelte ezt az altatási módszert?

Figyelt kérdés

Lányom most lesz 11 hónapos, 11 kilós és csak úgy alszik el hogy ringatva énekelek neki. Van rá esély hogy egyszer majd magától "leszokik " róla?

Tapasztalatok?

2021. jan. 25. 15:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szia! Én vagyok az egyes, meg az utolsó pár válaszoló... Én nem tudom mi történt, de három napja egyszer alszik napközben, az esti alvásnál az ágyban fekve, csak fogdossa a kezemet meg a plüsscicáját és elalszik, és átalussza az éjszakát... Előtte lévő este még 3szor kelt, erre három napja mintha elvágták volna... Én nem tudom mi történt, de örülök neki :D napközben még ringatom, de azért, mert ha nem csinálnám, akkor sose aludna el... 🤦‍♀️ De este már teljesen magától elalszik 😍 bocsi, hogy idejöttem dicsekedni, de talán ez reményt ad neked.
2021. febr. 1. 19:29
 22/22 A kérdező kommentje:
Ne viccelj! Ez hatalmas öröm lehet most nálatok. Nálunk ahogy betöltötte a 9 hónapot szintén mintha elvágták volna, már nem ébredt éjszaka enni. Azóta is ébredezik de csak vizet kap és vissza alszik. Örülök nektek,mert akkor te is kipihentebb vagy gondolom. Bocsi hogy csak kost valaszolok, kicsit el voltam foglalva mostanában. Remélem azóta is megmaradt ez a szokása 😃
2021. febr. 2. 12:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!