Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Kézben ringatva alvó babátok...

Kézben ringatva alvó babátok meddig igényelte ezt az altatási módszert?

Figyelt kérdés

Lányom most lesz 11 hónapos, 11 kilós és csak úgy alszik el hogy ringatva énekelek neki. Van rá esély hogy egyszer majd magától "leszokik " róla?

Tapasztalatok?

2021. jan. 25. 15:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt akartam ma kérdezni, minden paraméter ugyanaz :D én ma kezdem el úgy átszoktatni, hogy egyelőre már nem ringatom, csak tartom a kezemben, hogy úgy tudjon elaludni, hát délelőtt egy óra alatt sikerült, most délután nem is aludt, de szerintem kezd is átszokni az egy alvásra. Szóval ha majd úgy sikerül neki, hogy csak tartom, akkor próbálom majd úgy, hogy ülve tartom, ez most még esélytelen, rögtön ugrik ki a kezemből. Hát meglátjuk... Sok sikert neked is 🤪
2021. jan. 25. 15:50
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Én nem akartam elhinni, de 1 éves születésnapja után nem sokkal teljesen átállt az önálló alvásra éjjel is és nappal is. Eldől a kanapén és elalszik.
2021. jan. 25. 15:51
 3/22 Reni 28 ***** válasza:
Kisfiam majdnem másfél éves volt mikor leszokott róla, bár nem volt ilyen nehéz szerencsére
2021. jan. 25. 15:52
 4/22 anonim ***** válasza:
Én szoktattam le 1.5 évesen, mert 14 kilójával már nem volt buli. Most lett 2 éves, már mellette kell ülnöm és önállóan elalszik.
2021. jan. 25. 16:08
 5/22 anonim ***** válasza:
Akinek sikerült leszoktatni, mégis hogyan? Én is gondolkodtam már ezen a napokban, ugyan csak 6 hós a kislányom és 7,5 kg, de azért már ebbe is kezdek kicsit elfáradni, nekem ehhez nincs elég kondim :D
2021. jan. 25. 16:19
 6/22 anonim ***** válasza:
51%

4.vagyok. Kapott egy új ágyat, mellé feküdtem, átöleltem és pár nap alatt megszokta. Addig visított mint az állat 😅 de hát már nem bírtam tovább.

6 hóssal nem is tudom hogy lehetne ezt kivitelezni, ha kiságyban alszik. Esetleg pár napig szülői ágyban kell altatni, aztán ha megszokta, kiságyban és széken ülsz addig míg simogatod... nemtudom :) az biztos hogy az első pár nap borzasztó lesz, ezen túl kell lendülni.

2021. jan. 25. 16:40
 7/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy írtatok!

Én is próbáltam leszoktatni róla, pontosabban megtanítani az egyedül elalvásra de sajnos annyira sírt hogy nem volt szívem hallgatni, már első nap vissza tértünk a jó kis ringatáshoz. Valamiért éjszaka nincsen ilyen gondunk, ha fel is ébred adok neki vízet és magától vissza szokott aludni esetek 80%-ában. Nappal van hogy kitekeri magát az kezemből annyira ellenkezik. Próbáltam a napi 1 alvast, hátha az a baja hogy nem elég álmos/fáradt de az nem vált be. Napi 1 alvással este nagyon nyűgös lett és rettentően bepőrgött, hiába aludt 2-2,5 órát. A napi 2 alvassal is sokszor elviselhetetlen este, semmit nem lehet már vele játszani, csak jön-megy, dobalja magát, mindent megnyal stb.

Nagyon bízom benne hogy ő is átáll magától az egyedüli elalvásra, mert ez ami most megy neki sem, nekem sem jó.

2021. jan. 25. 16:44
 8/22 anonim ***** válasza:
10 hónapos volt kb. Egyszer véletlenül elaludt fekve cicizve,utána már csak úgy és pikk pakk.
2021. jan. 25. 20:56
 9/22 A kérdező kommentje:

Van valaki aki a 2. gyerekkel nem esett bele ugyan abba a hibába és sikeresen ágyban altatta?

Arra is kíváncsi lennék azt hogyan tudta kivitelezni. Kis tesót szeretnénk majd 😊

2021. jan. 27. 10:10
 10/22 anonim ***** válasza:
Egyes vagyok, update: tegnap a lányom összesen fél órát aludt. Pedig ringatni is próbáltam. Most úgy sikerült elaltatni, ahogy itt a gyakorin olvastam egyszer: paskoltam a fenekét xD először a kezemben, majd az ágyban. próbáld ki... XD
2021. jan. 27. 10:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!