Kézben ringatva alvó babátok meddig igényelte ezt az altatási módszert?
Lányom most lesz 11 hónapos, 11 kilós és csak úgy alszik el hogy ringatva énekelek neki. Van rá esély hogy egyszer majd magától "leszokik " róla?
Tapasztalatok?
4.vagyok. Kapott egy új ágyat, mellé feküdtem, átöleltem és pár nap alatt megszokta. Addig visított mint az állat 😅 de hát már nem bírtam tovább.
6 hóssal nem is tudom hogy lehetne ezt kivitelezni, ha kiságyban alszik. Esetleg pár napig szülői ágyban kell altatni, aztán ha megszokta, kiságyban és széken ülsz addig míg simogatod... nemtudom :) az biztos hogy az első pár nap borzasztó lesz, ezen túl kell lendülni.
Köszönöm hogy írtatok!
Én is próbáltam leszoktatni róla, pontosabban megtanítani az egyedül elalvásra de sajnos annyira sírt hogy nem volt szívem hallgatni, már első nap vissza tértünk a jó kis ringatáshoz. Valamiért éjszaka nincsen ilyen gondunk, ha fel is ébred adok neki vízet és magától vissza szokott aludni esetek 80%-ában. Nappal van hogy kitekeri magát az kezemből annyira ellenkezik. Próbáltam a napi 1 alvast, hátha az a baja hogy nem elég álmos/fáradt de az nem vált be. Napi 1 alvással este nagyon nyűgös lett és rettentően bepőrgött, hiába aludt 2-2,5 órát. A napi 2 alvassal is sokszor elviselhetetlen este, semmit nem lehet már vele játszani, csak jön-megy, dobalja magát, mindent megnyal stb.
Nagyon bízom benne hogy ő is átáll magától az egyedüli elalvásra, mert ez ami most megy neki sem, nekem sem jó.
Van valaki aki a 2. gyerekkel nem esett bele ugyan abba a hibába és sikeresen ágyban altatta?
Arra is kíváncsi lennék azt hogyan tudta kivitelezni. Kis tesót szeretnénk majd 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!