Kézben ringatva alvó babátok meddig igényelte ezt az altatási módszert?
Lányom most lesz 11 hónapos, 11 kilós és csak úgy alszik el hogy ringatva énekelek neki. Van rá esély hogy egyszer majd magától "leszokik " róla?
Tapasztalatok?
Köszönöm egyes! A lányom örök mozgó, sokszor szaladni kell vele a szobában hogy nyugodt legyen és el lehessen altatni. Amikor kisebb volt 1X-2X elaludt úgy hogy paskoltam a fenkét, mostanában az hidegen hagyja 😃
Sok mindent kipróbáltam, eddig csak a ringatás ami többé-kevésbé bevált. Vannak napok amikor kételkedek abban hogy valaha megváltozik a helyzett, és még gimis korában is ringatni kell majd 😝
Mindig ők nyernek 😃
Mennyi a mai állás?
Nálunk napi 2 alvás megvolt, de mind a kettő nagyon rövid. Kb 30-40 perc. Most be van pörögve, szedi szét a szobát 🤦
Lehet nem kellene altatni egyáltalán, majd egyszer csak elalszik magától....
Volt amikor ugyanezt vacsizott, de utàna is ébredt éjjel. Nem tud egyszerre annyit enni belőle hogy jól is lakjon, mégcsak alsó két fogacska van jelen és mindent apróra kell tépni neki. Ez így örökké tart 😃
Írj majd milyen éjszakátok volt, kíváncsi vagyok! Szorítok 🤞
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!