Folyton éhes vagyok Norbizok. Leírnám 2 napi étkezésemet+edzésemet, mi lehet vele a probléma? Többet kellene ennem? Vagy ennyinek elég kellene lennie?
Rengeteget fogytam az Update módszerrel,de valahogy folyamatosan éhes vagyok..nagyon odafigyelek,eddig nem is annyira,de kíváncsi voltam Rubint Réka dietetikusának a tanácsára,akinek a javaslata alapján nem helyesen étkezem.03:20-kor kelek
Mai nap: Reggeli 06:30 :2 db Schwarz kakaóscsiga (9+9 CH) ezután éhes maradok
Tízórai 09:30 amerikai almás pite (19 Ch)
Ebéd( 30-35 g CH) Teletál Update Milánói makaróni U1 majonézzel (33g CH)
Vacsora 17:00 2 db Schwarz zsemle U1 vajkrémmel,U1 kolbászkarikákkal,U1 sajttal melegszendvicsként mellé 1 db paradicsom,1 db paprika, jégsaláta
Tegnapi étkezésem (amire a dietetikus azt mondta,hogy ez rendben van,csak épp majdnem összeestem..
Reggeli 06:30 2db Schwarz zsemle vajkrémmel,párizsi karikákkal,jégsali majonéz szendvicsként,fél retek , 1 db paprika,1 db paradicsom,egy db főtt tojás..ettől sem laktam jól reggelire
Tízórai 09:30 : U1 epres joghurt 9 g CH
Ebéd 12:00 Teletál Update Hortobágyi húsos palacsinta (32 Ch)
Vacsora :17:00 2db Schwarz zsemle tepertőkrémmel,salátával,paradicsommal,paprikával
Délelőtt nagyon éhes vagyok mindig ..:/
Edzeni mindennap edzek,hangsúlyozom,hogy csak súlytartó vagyok,fogyni nem szeretnék ,de hízni sem..
Pl hétfő 15p szobabicikli,csak h a fizikumom kondiba tartsam, egy pici torna úszógumra inkább picikét csak erősítek .lábemelések.
Kedd: eddig 2x 15 p szobabicikli volt,+ egy pici torna..
De lejjebb vettem már,mert eléggé kimerít,és ezt mindennap csinálom.
Elég ha mindennap szintentartásként a szombat kivételével 15 p szobabicikli,és egy picike torna?
Egyek többet,vagy mit csináljak?Nassolhatok?Elég szigorúan vettem egy évig,meg is lett az eredménye,de nagyon belefáradtam már lelkileg ,picit sanyargatásnak érzem
Van pl a pizzás rúdja,dobozos 32 g ch van benne kb amit soknak találok mint nasi,pedig úgy szeretem 8 db van benne,de lecsúszik egy doboz..
A gyümölcsöket abszolút nem szeretem,így azt nem is fogyasztok..Segítsetek légyszi,mert kb csak a kaján jár az eszem minden percben.Edzés után egyébként lehet enni,mondjuk egy kis péksütit?Vagy akkor minek edzettem?Ennek a dietetikus nőnek a tanácsait nem tudom felhasználni.
Esetleg ha leírnátok a napi étrendeteket,akkor megköszönném,és az edzést is..
100 szónak is 1 a vége: minőségi ételeket kell enni. Nincs más..
Ezek pedig csak: hús (belsőség, szín hús, zsír..) zöldségek, tojás, hal, olajos magvak, gyümölcsök. Gombák, gyógynövények.. Más nincs ami enni lehetne, a mi bolygónkon. Schwarzenegger kakaóscsigája nem húsból van sajna, legfeljebb olajosmagos péksütiket kellene beengedni a táplálkozásba, de szerintem azok sem ajánlottak.. Főleg amíg fogyni kell, eü. gondok vannak.
Először is döntsd el kérlek, hogy most akkor szellemi vagy fizikai munkát végzel-e.
Zöldségtől nincsen savad, max. puffadsz.
Esetleg a paradicsomtól. De ha van, szedj savlekötőt.
Salis hús ban több a szénhidrát, vag ymi van? Ezt se értem, mennyit akarsz enni, vagy mi ben több szerinted. Update-ben több, mint sali-húsban, de kell enni szénhidrátot is, nem lehet megvonni teljesen, több okból sem.
Másodszor ez kb 5-6 óra avás. Ez szerintd normális és elég? Legalább 8-9 kell, főleg, ha mozogni akarsz mellette. (20-24 közt legjobb, de ha erre nincs lehetőség, akkor legaláb tényleg jobb lenne több...)
Nagyon keveset alszol :(
Én megnéztem a neten ezt a kakaós csigát és zsemlét, és olyat oldalakat találtam, ahol pont azt írták le, hogy több bennünk a kalória, mint egy sima, no name termékben.
Nem tudom, írta-e már valaki, én is itt olvastam és nekem nagyon bevált. Vacsorára sovány túró, én egy 25 dkg-osat 3 nap tudok megenni, szoktam bele magvakat és egy pici aszalt gyümölcsöt tenni. Annyira tele leszek tőle, hogy alig bírom megenni és utána egyáltalán nem kívánok semmit sem. És még finom is :)
A 6 liter víz nem sok? :S
Nem tudom, ez lehetséges-e, de az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy te egy irreálisan alacsony súlyt akarsz fenntartani?
Lehet, hogy nem is az az ideális testsúlyod, ami most van?
Kalória IS számít, de ezt norbi nem fogja elismerni, így az embereik sem.
Vagy árjuk halgatsz, és így maradsz, vagy kipróbálsz mást.
Ennyi- ahogy ez az irritáló alak mondaná
Ne dietetikust keress, hanem pszichológust.
Ez a súly teljesen normális, talán kevés is.
Egyél normálisan, aludj eleget, és jobban fogod magad érezni.
Én egyébként többet alszom, és tudom, hogy ha kevesebbet, akkor ennék folyton, meg fáradt vagyok. Pl. most annyi is elégehhez, hogy hétvége óta 11 és 1 közt fekszek le, nem 9-10.
aja után 1.5 óréig legalább mozogni se kéne.
MEg én elhiszem, hogy tök jó netezni, vagy tv-zni, de amíg nincs olyan munkád, hogy többet alhass, 8 kor feküdj le.
Egy haverom is mindig elmegy már 8 kor, ágyba.
NEM FOGYNI AKAROK! Ezt a súlyt megtartani!Csak karbantartani..
Leírtam,hogy hazaérek,eszek,edzek,és aztán dolgoznom kell ..+ a házimunka..ha akarnék sem tudnék este 7-kor lefeküdni..nem hülyének kell nézni,hanem kérdeztem valamit,ez az oldal azért van nem igaz?parasztabbnál parasztabb beszólásokat kapok a negatív Norbisok..azt kérdeztem ,hogy ennyi sporthoz,és súlytartáshoz elég-e ennyi étel?!De köszönöm szépen a „kedvesnek”nem mondható szavakat!
"Azért nem eszem salit meg húst ebédre,mert úgy érzem,hogy „táplálóbb”ha mondjuk főzeléket,rakott ételt, eszek ebédre ,amiben több a CH..ha az ebédem Sali + hús lenne,az lehet rosszabb lenne,mert abban kevesebb a szénhidrát.."
Ebben nem látom a logikát. A fő táplálékunk a sok zöldségféle (amikben lassan felszívódó szénhidrátok, azaz rostok vannak és növényi tápanyagok) és persze hús, zsír, vér..
A főzelék nem táplálóbb, mert az is zöldség. Ha már lisztes vagy tejes, akkor rossz is (egészséges életmód szempontjából).
Ha pedig elég zsírt eszik valaki, akkor lesz energiája bármilyen edzéshez, az ember nem szénhidrátfüggő.
Hasolnó alapokkal érdemes tisztában lenni. Minden étkezés alapja zöldség (a főzeléké is) zsiradék és hús, ezek dominálnak az olajos magvakban is (zsiradék, némi fehérje, valamennyi szénhidrát).
Szójás műkajákat nem érdemes enni (update liszt) illetve tejtermékeket, eü. okok miatt.
És tisztában kell lenni a zsírfogyasztás fontosságával. Zsír kell a kalóriabevitelhez, úgy működik a szervezetünk, hogy kell egy mennyiség ahhoz hogy ne legyünk éhesek. De nem keményítőből, hanem a természetben előforduló táplálékokból, amik közül a legjelentősebbek mégis a húsok/vízi állatok, utána pedig növények (bogyók, termések, szárak-levelek) gombák..
De hát erre nem lehet mást mondani.
Tényleg úgy mennyiségre nem tűnik egyáltalán kevésnek ez az étrend, hogy attól ilyen éhesnek kéne lenned. Nekem ez még sok is lenne.
Akkor valószínűleg a milyenséggel, minőséggel van a baj.
Próbáld ki a kalóriaszámlálást, kaloriabazis.hu, talán kiderül, hogy pontosan mennyit eszel, és az megfelelő arányban tartalmaz-e mindent.
Én egyébként pont 10 cm-rel és 10 kg-val vagyok több, mint te és az emberek nagy része soványnak tart. Akkor lehet, hogy te is az vagy, és nem reális ez a súly, ezért is szenvedsz és ezért vagy mindig éhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!