Candida diétát kezdtem, borzalmasan éhes vagyok, meddig tart ez?
Megpróbáltam utánanézni a Candida diétának, az alapján még a legszigorúbb szakasz sem durván szénhidrátszegény... Bár ha hirtelen kezded, akkor lehet, hogy így is kevés lehet a szénhidrát...
Kevés szénhidrát bevitelében van egy icipici tapasztalatom (nem bírom sokáig az 50g alatti szénhidrátbevitelt, mert hiányzik a SOK vegyes zöldség, de tudtommal a Candida diétában lehet enni zöldséget, sőt annál sokkal szénhidrátosabb ételeket is... vagy többféle ilyen diéta van?). Nos, ha extrém pici a szénhidrátbevitelem, akkor van szénhidrátéhségem (amit szénhidráttal csillapítok, mert pokoli érzés, gyenge leszek tőle). A sima éhség más. Arra teljesen jó a zsír. A sok szénhidráttól sokkal éhesebb tudok lenni, mint a kevéstől, sok zsírral. Ezzel biztosan nem vagyok egyedül, a test működését tekintve azt mondják, ez így teljesen logikus így...
A víz, tea és a zöldségek nekem még sosem segítettek, ha igazán éhes voltam. El lehet velük odázni a dolgokat, de a "probléma" egyre erősödik a háttérben. Nem mondom, biztosan van, aki kissé megszokja vagy jó az önszuggesztiója, de az éhségre a szinte semmi nem jó válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!