Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nem vagyok éhes akkor is...

Ha nem vagyok éhes akkor is ráerőltessem magam az evésre?

Figyelt kérdés
Szerintem ma elég keveset ettem, de egyáltalán nem érzem magam éhesnek. 75 kilósan kezdtem a fogyókúrába (kb 1 hónapja), naponta tornázok igaz nem bírom sokáig még bele kell jönnöm, odafigyeltem, hogy mit eszek és mikor, de egyre több időpontról feledkeztem meg és a szám lecsökkent 3x evésre. Ma nem ettem reggelit, mert nem volt itthon semmi, és pénzem se volt csak utalványom meg bankkártyán pár száz forint. Ebédeltem kifőzdében húslevest bár úgy éreztem már azzal jól lakok, a második sült hús volt. 16 körül ettem egy csokit, mert ha nem veszem meg akkor nem tudok fizetni az utalvánnyal, és 18 körül ettem egy bögre műzlit. Nem tudom hogy kezdek e rossz irányba haladni.(?)
2013. dec. 2. 19:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Jól belehúztál a diétába!
2013. dec. 2. 19:42
 2/10 anonim válasza:
Szerintem ha nem vagy éhes és nem is kívánod akkor nem kell ráerőltetni magad. Bár lehet arra oda kellene figyelni hogy korán vacsorázz meg, tehát pl. hat körül egyél valami kis apróságot nehogy éjjel éhezz meg nagyon és felfald a hűtőt.
2013. dec. 2. 22:27
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

#2: Attól függ, mikor fekszik. Én 9-10-kor próbálok enni, hogy ne éhezzek meg lefekvés előtt (mert tudok enni 2-kor, ha muszáj, de akkor valahogy már nem esik jól, csak jobb, mint éhezni)... Úgy lefeküdni, hogy 8-9 órája nem ettem semmit s még 10 órán át nem fogok (akkor sem, ha éhesen feküdtem le), elég rossz ötletnek tűnik számomra.

Kérdező, erőltetni magad nem jó, s ha egy-egy nap keveset vagy akár semennyit sem eszel (nekem régebben pár évente volt 1-1 olyan nap, amikor egyáltalán nem kívántam enni), abból nincs semmi, amennyiben máskor beviszed, bepótolod a szükséges tápanyagokat :)

Az, hogy mit eszel, más kérdés, a mai étkezésed az én szememben nem volt az igazi, de azért nem a legrosszabb. Amúgyis, semmi erkölcsi alapom nincs beszólni rá :P

Az evések számának szerintem nem kőbe vésett szabálya, nem mindenkinek jön be ugyanaz.

2013. dec. 2. 23:06
 4/10 anonim ***** válasza:

"Kérdező, erőltetni magad nem jó, s ha egy-egy nap keveset vagy akár semennyit sem eszel (nekem régebben pár évente volt 1-1 olyan nap, amikor egyáltalán nem kívántam enni), abból nincs semmi, amennyiben máskor beviszed, bepótolod a szükséges tápanyagokat :) "

jajj egy hozzádhasonló idióta talált ki egy olyan diétát, hogy egyél meg mindennap 2000 kcalt, hétvégén meg tarts víznapot, így az hetente ugyanolyan kalóriailag, mintha mindennap 1200-at ettélvolna...

:DDD

iszonyú

2013. dec. 2. 23:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem a kalóriát pótolta, te értőolvasás-bajnok, hanem a tápanyagokat, és nem hetente, hanem évente egyszer-egyszer. :D Istenem...
2013. dec. 3. 11:47
 6/10 anonim ***** válasza:
#4: Mi van? Napi 2200 kalória egy normál napom, ha fogyni akarok (nem valami sikeres, de éhezni nem fogok), dehogy ennék annál kevesebbet... :D Amúgy ahogy az értőbb olvasó írta, totál nem erről volt szó.
2013. dec. 3. 14:39
 7/10 anonim ***** válasza:
igen, vannak naponta és hetente szükségesen bevivendő tápanyagok.:)de felőlem, mindenki úgy cseszi el a szervezetét ahogy akarja.
2013. dec. 3. 21:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Hogyne, az ember egy napos böjttől (akkor, amikor a teste szükségét érzi) máris hiányjelenségeket szed össze. Elbaltázott faj vagyunk, de nagyon :D
2013. dec. 3. 21:10
 9/10 anonim ***** válasza:
csak nekem jött le úgy a szövegből hogy drága kérdezőnk alapjáraton sem étkezik normálisan?:)
2013. dec. 3. 21:15
 10/10 anonim ***** válasza:
" Nem tudom hogy kezdek e rossz irányba haladni." szerintem nem csak erről a napról volt szó..:D
2013. dec. 3. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!