Ha nem vagyok éhes akkor is ráerőltessem magam az evésre?
#2: Attól függ, mikor fekszik. Én 9-10-kor próbálok enni, hogy ne éhezzek meg lefekvés előtt (mert tudok enni 2-kor, ha muszáj, de akkor valahogy már nem esik jól, csak jobb, mint éhezni)... Úgy lefeküdni, hogy 8-9 órája nem ettem semmit s még 10 órán át nem fogok (akkor sem, ha éhesen feküdtem le), elég rossz ötletnek tűnik számomra.
Kérdező, erőltetni magad nem jó, s ha egy-egy nap keveset vagy akár semennyit sem eszel (nekem régebben pár évente volt 1-1 olyan nap, amikor egyáltalán nem kívántam enni), abból nincs semmi, amennyiben máskor beviszed, bepótolod a szükséges tápanyagokat :)
Az, hogy mit eszel, más kérdés, a mai étkezésed az én szememben nem volt az igazi, de azért nem a legrosszabb. Amúgyis, semmi erkölcsi alapom nincs beszólni rá :P
Az evések számának szerintem nem kőbe vésett szabálya, nem mindenkinek jön be ugyanaz.
"Kérdező, erőltetni magad nem jó, s ha egy-egy nap keveset vagy akár semennyit sem eszel (nekem régebben pár évente volt 1-1 olyan nap, amikor egyáltalán nem kívántam enni), abból nincs semmi, amennyiben máskor beviszed, bepótolod a szükséges tápanyagokat :) "
jajj egy hozzádhasonló idióta talált ki egy olyan diétát, hogy egyél meg mindennap 2000 kcalt, hétvégén meg tarts víznapot, így az hetente ugyanolyan kalóriailag, mintha mindennap 1200-at ettélvolna...
:DDD
iszonyú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!