Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 éve sosem laktam jól,...

2 éve sosem laktam jól, mindig éhes voltam, sosem etem semmi finomat, de ma lagzi volt és annyit bezabáltam hogy Úristen? Most meg ki akarom hányni, eddig is anorexia bulimia korszakaim voltak, de nem akarom, gyorsan ötletek, hogy ne csináljam?

Figyelt kérdés
Sok sütit, rágcsát mindent ettem, jól esett nagyon, de nem akarok kihányni légyszí
2013. nov. 6. 19:26
 1/2 anonim válasza:
szeretnék segíteni de nem tudom hogy hogy... talán próbálj meg tvt-nézni vagy zenét hallgatni ami eltereli a gondolataidat a hányásról. sok sikert :)
2013. nov. 6. 23:52
 2/2 anonim ***** válasza:
43%
Ébredj fel te h*ye p*cs*. 1 napi félre kajálástól 1. nem hízhatsz el. 2. kezdj el sportolni (ha eddig nem tetted) 3. egyél rendesen és nem lesznek ilyen gondjaid.
2013. nov. 7. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!