Hogyan tudnék egy keveset fogyni hasról, combról, anélkül hogy anorexiás legyek?
Úgy, hogy megjön az eszed és nem a fogyásra, hanem az izomnövelésre (=ami súlyban gyarapodással jár) koncentrálsz!
Azon a lányon izom is van, rajtad ennyi kilóval kizárt.
Valaki megmutatná, hol van rajta izom? Valahogy nem találom..:)
A hasa meg "kockás a hasam mert gizda vagyok".
Te meg egyenesen sovány lehetsz, ha magamból indulok ki. Neked nem fogyásra, hanem egy kis izom "felhízására" van szükséged...
A lány a képen anorexiás! Te ne legyél ilyen! A sportos csajok sokkal jobban bejönnek nekünk, srácoknak!
23/f
Ilyen súlyra jó nagy hülyeség lenne elkezdeni szálkásítani. Izmos meg nagyon moderált mennyiségben lehet felszedni szálkásítás mellett. Jóformán majdnem semennyit. De azt is csak kezdetben.
Izmosodáshoz tömegnövelő étrend kell, majd szálkásítás, hogy leadjuk a tömegelés alatt felszedett zsírt. Lehetőleg minimális izomveszteség mellett.
Na én ilyen étrend mellett is, fél év alatt várok 3 kg izmot, és majd' 8 kg zsírt. Ami egy baromi jó eredmény lenne.
Ha 165cm vagy és 45 kg akkor kb. úgy nézhetsz ki mint ő.xDD sztem mivel én is kb. 165-168cm vagyok és 50 kg mégis rohadt sovány vagyok.:(( de amúgy szerintem szép én minden nap nézem a képeit.!!! :**
Szimii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!