Ha keveset eszek napi 3x persze odafigyelek, megválogatom mit akkor letudok fogyni igy is mint ha elkezdek diétázni?
Figyelt kérdés
3x eszek egy nap reggeli,ebéd,vacsora nekem bőven elég ez:)
Persze nem eszek tésztát,krumplit,sütit,csokit,üditőket..elhagyom az ilyen szénhidrát dús kajákat probálom csökkenteni
Inkáá gyümölcsöket eszek,zöldségeket,húsokat,virslit,tojást vgy éppen halat ha van itthon
Meg mindennap 2 órát tornázok ami futás,biciklizés vagy aerobik dvd-re.
TUDOK IGY IS FOGYNI? ( 5-8kilot leadni)!
2013. aug. 15. 12:05
1/4 anonim válasza:
Honnan a bánatbol tudjuk, hogy nálad hol van az egyensuly? Vagy tudsz vagy nem. Ha nem, akkor egyél feleannyit, mozogj mégegyszer annyit és majd megy.
2/4 anonim válasza:
Ha normális ételeket eszel, normálisan fogsz kinézni.
Úgy tűnik pont az olcsó tömegkajákat hagyod el, így szép esélyeid vannak egy helyes táplálkozáshoz, aminek mindig jó eredményei vannak.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi utolsó:)
2013. aug. 15. 12:31
4/4 anonim válasza:
Én is hasonlóan fogytam sokat: csak 3x ettem naponta nem sokat (viszont menzán, szóval nem a legegészségesebb kajákat) hetente 2x 1 órát tornáztam, 2x2 órát néptáncoltam, plusz gyalog jártam a legtöbb helyre, és így 2 hónap alatt 7 kilót fogytam. Egyáltalán nem volt nehezen tartható a "fogyókúra" viszont ahogy abbahagytam és becsúsztak a sütik és mások visszahíztam 1,5 kilót, viszont ez most stabilan megvan. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!