Akkor is fogyni fogok 5-6 kilót ha csak az étrendemen változtatok és keveset sportolok?
Étrend: teljes kiörlésű kifli reggelire sonka,zöldségek...
ebédre hús,tojás,hal,pulyka tehát húsok zöldségekkel .... vagy vmi leves pl hús,gomba,zöldségleves.
Uzsonna gyümölcsök közül alma cseresznye barack meggy választok vmit
vacsira egy tál zöldsaláta paprika paradicsom sajt stb stb... és a sport heti 3x-4x biciklizés és aerobik.
szóval igen sikerül:)
köszi amugy:D
Heti 3-4x 1 óra sport nem olyan kevés.
A gyümölcsöket inkább tízóraira edd, este már ne.
Az étrend a meghatározó, igen.
Szerintem félig eszel csak értelmesen, én pl. akkor ennék kiflit reggel, ha hízni akarnék. Tudom, mondták neked hogy teljes kiőrlésű.. szóval sima lisztes reggeli, ennyivel kevesebb sonka és zöldség, de a lisztet felfoghatod cukornak is.
A többi étkezésed jónak tűnik, hát majd kiderül fogysz-e. Valamennyit fogsz, mert az ebéded már nem tésztás sütis akármi, csak azt fogod tapasztalni hogy lefogysz, és valahogy mégsem leszel feszes.
Ha ez van, akkor tudd hogy reggelire nem kell kifli, nincs igazán értelme és valószínűleg még többet, jobb eredményt elérhetsz ha azt is elhagyod (helyette több zöldség, sonka..).
Akik reggelire keményítőt esznek de sikeresen fogynak, azok komoly kalória kontrollt tartanak!
Akkor elhagyom reggelire a kiflit és csak sonkát meg zöldségeket eszek helyette inkább salátát vagy megeszek egy darab almát:)
Köszi a válaszokat,holnaptól neki kezdek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!