Az aerob edzésektől tudok fogyni ha mellette keveset eszek és odafigyelek?
Figyelt kérdés
legjobban comb,csípő,karrol akarnék fogyni.
de ne irjátok le nincs lokális fogyás tudom!!! nem is az a kérdés hanem ha elkezdem csinálni az aerob edzést tehát biciklizés,futás akkor fogynék-e mindenhonnan és vékonyabb lennék mint most?
2013. szept. 12. 14:52
1/1 anonim válasza:
Igen :)
Nekem is ezek a problémás testrészeim, 6 hét alatt lement 7 kg és nagyon szembetűnő a változás, mindenki megjegyzi. Főleg combból, csípőből rengeteg ment le, 8 cm.
Kalóriaszámlálással figyelek az étrendemre, na meg az összetevőire, és heti 3-4-5 aerob edzést végzek, mikor hogy jön ki a lépés. Szóval hatékony, szép eredményt lehet vele elérni. Korábban is diétáztam már, de ilyen gyors, látványos eredményem még nem volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!