Anorexiásokat, bulimiásokat keresek! (? ) (többi lent)
Figyelt kérdés
Iskolai feladatként írnom kell, bármilyen műfajban. Én a riportot választottam, illetve, hogy az étkezési zavarokról írok. Anorexiás voltam, így komolyan érint a téma. Viszont szükségem lenne olyanokra (jelenleg küzdenek a betegséggel, küzdöttek vagy nem tudják, mivel van dolguk), akik válaszolnak néhány kérdésre. Természetesen anonim is megoldható! Nagyon örülnék, ha segítenétek!!!!2013. okt. 26. 20:49
3/11 anonim válasza:
Anorexiasok es a bulemiasok nem szerernek illetve nem is szoktak errol beszelni.
4/11 anonim válasza:
Írj nyugottan, előre is bocsi, de ha olyan a kérdés nem biztos, hogy válaszolok.
5/11 anonim válasza:
Nekem is nyugodtan írhatsz, ha még szükséged van valakire, de csak anonim válaszolnék, ha nem probléma. :)
7/11 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, ha gondolod.
17/L
8/11 anonim válasza:
az aki ilyen kerdesre valaszol az se nem anorexias se nem bulimias ha pedig te az voltal tudnad hogy ilyenre nem valaszolnak...
9/11 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ekkora szakértő vagy és mindenkire egyetemesen rá tudsz húzni egy dolgot. Igen, az voltam és anonim én is bárkinek válaszolnék bármilyen kérdésekre. Sőt, már nyíltan is beszélek róla!
2013. nov. 21. 19:49
10/11 anonim válasza:
az tèny, h nem szìvesen beszèlnek az evèszavarosok a betegsègukrol,foleg akinek nincs betegsèg tudata.
de ez mèg nem jelenti azt,h arc ès nèv nèlkul sem vàlaszolnak pàr kèrdèsre.
nèzz korbe a fòrumokon, mindent kibeszèlnek egymàs kozott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!