Ismertek felnőtt anorexiásokat? Felnőttként is könnyen kialakulhat? Tinik körében csak ennyire gyakori?
Figyelt kérdés
Már lassan a vízcsapból is ez folyik. Itt is akik írogatják hogy azok akkor kb 12-16 évesek. Csak kíváncsiságból kérdezem. Meg kicsit aggódom is, nehogy én is belecsússzak..2012. máj. 29. 23:09
1/2 anonim válasza:
A legtöbbször azok esnek csapdába, akik egyáltalán nincsenek megelégedve önmagukkal, nincs önbizalmuk, akarat gyengék. Ha megfelelő önbizalommal rendelkezel, akkor nem leszel anorexiás, nem lesznek evési zavaraid, mivel ez nem fertőző....
2/2 Smartguy86 válasza:
A betegség gyökerei általában a tinédzserkorban alakulnak ki, mivel akkor kezd az ember jobban figyelni arra, hogy másoknak mi a véleménye róla - ilyenkor szoktak beérni a gyerekkori sérelmek is, az iskolai szivatások, a kiközösítés.
Anorexiás felnőttet szerintem max. olyat találsz, aki tiniként lett az, majd úgy nőtt fel - de idős felnőttből nem sokat találsz szerintem, mert akit nem tudnak kigyógyítani, az előbb meghal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!