Ha valaki kicsi kora óta kövér (és most már felnőtt), van-e esély arra, hogy valamikor tartósan jól nézzen ki?
Egy válasz ihlette a kérdést: a 127 kg-os srác kérdezte, hogy álljon neki, s valaki azt kérdezte tőle, mindig kövér volt-e. Miben más a dolog, ha csak két éve kövér vagy ha kicsi kora óta?
Egyébként ettől függetlenül is érdekelnek a válaszok, én a "kicsi korom óta" kategória vagyok (amikor sikerül, 1-1.5 évig tartom, aztán visszajön s kezdődik újra... de már ovis koromban is kettőt kitettem, hát még később! pfff).
Szija!
Nekem van egy ismerősöm, aki alacsony és duci.. van 2 testvére, ők is ducik, és a szülei is, már kis koruk óta, ( örökölték). A csajszi ( 19 éves) úgy fogyott le, hogy MINDEN nap elment futni, azt sajnos nem tudom hány órát, de 1 órát biztos, egész nyáron ezt csinálta, és iszonyatosan lefogyott, nagyon jól néz ki. Mostanában mintha visszaszedett volna pár kilót, de szerintem biztosan azért, mert abbahagyta. Ha már sikerült a kívánt alakodat elérni, szerintem akkor se hagyd abba az edzést, ha nem is minden nap de heti 2 szer szerintem járj el futni, NE egyél este 6-7 után, NE igyál szénsavas folyadékot, se ásványvizet, se kólát, és egészségesen próbálj enni és élni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!