Meow22 kérdése:
Elítélitek a bulimiásokat/anorexiásokat?
Figyelt kérdés
Egy-két éve még nekem is gondjaim voltak a bulimiával. Szépen tönkre is tettem magam vele. (Megbántam, nem is kicsit.) A barátomnak amikor elmeséltem kicsit kiakadt, de mivel a múltban történt, nem kerített neki akkora feneket. Ha ti tudnátok meg ilyesmit barátotokról/barátnőtökről mellette állnátok, vagy inkább hagynátok a fenébe?2013. okt. 7. 11:26
1/4 anonim válasza:
Nem elitélem hanem nem értem őket. Hogy lehet az hogy annyira nem látja a valóságot hogy csont és bőr? Nem veszi észre hogy hullik a haja meg össze-vissza menstruál?
2/4 anonim válasza:
Nem ítélem el, elvégre egy mentális betegség. A náthás embert sem ítélem el, amiért benáthásodott. Akkor más betegséget sem.
3/4 anonim válasza:
Én sem ítélek el senkit aki beteg! Hisz az ilyen betegek azt hiszik, hogy teljesen egészségesek és nincs semmi bajuk... Én tudom milyen érzés, mert voltam anorexiás, és bárki mondjon bármit is, én nem tudatosan, akarattal csináltam! Tehát egy ilyen beteg tényleg nem tehet róla!
Amugy ezért nem igazán tudok válaszolni erre a kérdésre, mert én is ebben a helyzetben voltam sajnos.:(
18/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!