Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Akik diétáznak fogyás szempont...

Akik diétáznak fogyás szempontjából esznek teljes kiőrlésű kenyeret? Ha igen, mikor? Reggel/este? És mennyit?

Figyelt kérdés
tegnap 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:

"fogyás szempontjából esznek teljes kiőrlésű kenyeret?"

Mi az, hogy fogyás szempontjából?

"Reggel/este?"

Néha reggel, néha este, néha délben. Miért van ennek jelentősége?

"mennyit?"

Kalóriakerettől függ. Mennyi a napi kalóriabeviteled?

tegnap 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy érti hogy fogyás céljára diétáznak, nem pedig pl. allergia miatt.

Én szoktam, vacsorára és 5 vagy 10 dkg-ot, attól függően hogy mennyit mozogtam aznap. Reggelire jobban szeretem a zabkását. 1800-2400 kcal közé szoktam célozni.

tegnap 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:

A "szempontjából" kifejezés nem azt jelenti, amit te mondasz 2-es. Csak körülményesen akart fogalmazni, miért nem lehet azt írni, hogy "akik fogyás miatt diétáznak" stb.

KÉrdező, a kérdésednek nincs értelme. A teljes kiőrlésű kenyér annál egészségesebb, minél magasabb a tk liszt aránya benne (rost tartalom, lassú felszívódás, telítettségérzet). Hogy reggel vagy este mindegy, a mennyit kérdésre pedig te tudod megadni a választ a kalória és szénhidrát kereted alapján. Egyél mellé fehérjét és zsiradékot is (margarin, sonka, tojás, sajt stb.) és nyers zöldséget is.

tegnap 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:
#3, tökmindegy mit jelent, szerintem arra gondolt amire én. Nem ez az első eset hogy gondolatot kell olvasni hogy egy kérdést értelmezni lehessen. Nem hinném hogy flancolni akart, ennyire nem tudnak fogalmazni sokan. De láttam már ezt a "fogyás szempontjából diétázás" megfogalmazást nem is egyszer.
tegnap 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!