Mi a véleményetek a lecitinről és az L-karnitinről? Tanulás és fogyás szempontjából
Figyelt kérdés
Végzős gimis diák vagyok, nyakamon a nyelvvizsga, a kresz vizsga és persze az érettségi. Elég jó tanuló vagyok, de szeretném ezt egy picit fokozni. Mellette fogyókúrázom is kondiba is járok, de olvastam, hogy az l-karnitin serkenti a zsírégető hatást.2014. nov. 14. 19:19
1/1 anonim válasza:
A lecitin, B MAX vitamin, gingseng jelenthet segítséget ebben az időszakban. Az L-karnitinról olvastam cikket, hogy az ereket eltömíti. Olvasd el a neten az "L-karnitin az ér-elmeszesítő szívgyilkos" cikket. Régebben még szívbetegeknek is ajánlották, ezért néztem utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!