A tojas sargaja v. feherje jobb fogyas szempontjabol? (nyersen)
Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 15:04
2/17 anonim válasza:
a fehérje
a sárgájában sok a koleszterint
3/17 anonim válasza:
fehérje
a sárgájában sok a szénhidrát. de az is egészséges, edd meg nyugodtan
4/17 A kérdező kommentje:
1. Valaszolo meg mindig jobb nyersen enni a tojast nassolas celjabol mint ,,mergezett" sutiket, chipseket stb... a tobbieknek meg koszonom a valaszokat. :)
2014. nov. 8. 15:45
5/17 anonim válasza:
de gusztustalan. és a sárgájában zsír van nem szénhidrát. inkább főzd meg
6/17 anonim válasza:
fehérje. de szerintem is főzd meg, attól még nem lesz benne több a kalória, csak szimplán fogyaszthatóvá válik.
7/17 A kérdező kommentje:
Nekem nyersen is izlik de a sargajatol hanyni tudnek ha meg van fozve sutve stb... max meg a lagy tojas johet szoba
2014. nov. 8. 16:14
8/17 anonim válasza:
ha szalmonellás akarsz lenni akkor hajrá, és súlyos vitaminhiány is léphet ha ez tovább folytatod.
9/17 anonim válasza:
Kár, hogy a fehérjében több a szénhidrát... :D
Kérdező, ne a rágcsálóírtótól vegyél sütit.
10/17 anonim válasza:
A tojást nyersen enni igen nagy hülyeség, mert komoly betegséget (szalmonellafertözés) kapsz töle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!