A kápia paprika egészséges? Melyik a jobb tápanyag szempontjából a kaliforniai piros paprika vagy a kápia?
Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 03:08
1/3 anonim válasza:
Teljesen mindegy tápérték szempontjából.A kaliforniai szerintem ízletesebb, lédúsabb, a héja nem kemény. A kápiának sokszor ehetetlen bőrszerű a héja, és alig van hús alatta.
2/3 anonim válasza:
A kápiát én sütni szoktam, úgy lejön a héja, és krémet csinálok belőle. :)
Tápanyag szempontjából hasonló.
3/3 Imola Ágnes válasza:
Amelyik házi termesztésű, abban több a tápanyag. A bolti, szép csomagolású sem ízben, sem tápanyagban nem hasonlít a normál paprikára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!