Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A kápia paprika egészséges?...

A kápia paprika egészséges? Melyik a jobb tápanyag szempontjából a kaliforniai piros paprika vagy a kápia?

Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 03:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy tápérték szempontjából.A kaliforniai szerintem ízletesebb, lédúsabb, a héja nem kemény. A kápiának sokszor ehetetlen bőrszerű a héja, és alig van hús alatta.
2013. dec. 3. 06:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

A kápiát én sütni szoktam, úgy lejön a héja, és krémet csinálok belőle. :)

Tápanyag szempontjából hasonló.

2013. dec. 3. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 Imola Ágnes ***** válasza:
67%
Amelyik házi termesztésű, abban több a tápanyag. A bolti, szép csomagolású sem ízben, sem tápanyagban nem hasonlít a normál paprikára.
2013. dec. 3. 09:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!