A tojas sargaja v. feherje jobb fogyas szempontjabol? (nyersen)
Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 15:04
11/17 anonim válasza:
Fehérjében van 100 grammonként egy gramm szénhidrát, sárgájában nulla, vagyis ez nem szempont. Zsír a sárgájában van sok
12/17 anonim válasza:
Úgy tudom, a fehérjét nem célszerű nyersen enni... A sárgáját inkább, rengetegen eszik is, pl. majonéz formájában. Én pont kismillió más módon (csokikrém, zsírtej), de megeszem sütve is :)
A kérdésre nem tudok válaszolni, mindkettőt tökéletesnek tartom fogyás céljára. A sárgája kalóriadúsabb, viszont jobban is laktat, hisz zsíros, sok tápanyagot tartalmaz... S nem utolsósorban megfelelő tartású tyúkoktól származva finom is.
13/17 anonim válasza:
#9: Az azért már nem egyszerű ketogén diéta, ahol az embert érdekli a tojás szénhidráttartalma :) Annyira minimális, hogy abszolút semmit nem számít.
14/17 anonim válasza:
9-es vagyok.
a szénhidrátos megjegyzésem egy másik válaszolónak szólt igazából, aki azért nem ajánlotta a kérdezőnek a sárgája fogyasztását, mert magas a szénhidráttartalma :D Erre akartam csupán reagálni.
Amúgy tudtommal semmilyen diétában sem kell a tojás szénhidráttartalmát számolni (cukorbetegeknek sem).
15/17 anonim válasza:
hát inkább a bolti adalékos süti vagy chips, mint egy kiadós fosós-hányós szalmonellafertőzés. bár akkor legalább a fogyás része meg van oldva. ;)
16/17 anonim válasza:
Ez undorító. Én nem tudnám lenyelni, beteg is lehetsz tőle komolyabban.
17/17 anonim válasza:
A neten azt írják h reggelente 2 tojássárgája fogyasztása napi 1-2kg fogyást eredményezhet.Nem tom h igaz e de én nem hiszem el. Ma ettem 2 főtt tojást mégsem fogytam 1 dkg-ot sem. A szalmonella pedig a tojás héján lehet és nem a tojásban . Szóval ha megfelelően tárolja a tojásokat és ha kezet mos miután feltörte vagy ha a tojást mossa meg fogyasztás előtt akkor semmi baja nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!