Hogy egyek kevesebbet? Mi az ami telít?
191cm vagyok, és 92 kilo.
Nem mondanám magam kövérnek, de azért van rajtam felesleg. az a gond, hogy túl gyakran vagyok éhes, és akkor nem bírom megállni, hogy egyek.
Suliba pl 3 szendvicset viszek, de az nem elég, általában a 3. szünetre elfogy....
milyen ételek vannak, amik hosszú időre telítenek és lehet a suliba vinni?
Mit tudnék még csinálni, hogy ne egyek annyit, ne legyek éhes?
sok zöldség.... télen sajna nem megy annyira, húst meg nem tudok a suliba hordani :/
mindig ez a gond, télre szedek frl pár kilót... nyáron még 84 voltam( bár azzal sem voltam elégedett..
Engem pl ezek nagyon telítenek, ha megeszek belőlük egy tetemesebb mennyiséget, egész délután nem tudom mást enni.
savanyú káposzta, sovány túró, amaránt mag joghurtban, ananász, diófélék,
Magas rosttartalmú ételeket vigyél magaddal. Pl: répát, retket.
Azokat még óra alatt is rágcsálhatod. Max a tanár is kér belőle :D
vizet nagyon sokat iszok.
mozgás. tény hogy nincs dok szabadidöm, de azért heti 3 darab pingpongedzést(kemény) az nem hagyom ki.
8: sztem is kevés...
de azért sztem te még nem láttál igazi pingpongedzést.... sokszor jobban kidöglünk mint bárki más, elhiheted nézd meg a neten, milyen az igazi edzés nálunk..
biciklizni is járok. kondira sajnos nincs lehetöségem, foci nincs a környéken, futni meg sajnos nem a legbiztosabb dolog erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!