Tényleg azon múlik a fogyás, hogy kevesebbet eszel?
Pár éve kövér voltam, sokat ettem, otthon ültem. Aztán egy válás miatt kevesebbet ettem, nem volt pizza, sztrapacska, csoki, süti többé. Napról napra fogytam, úgy, hogy nem éheztem, de egy szikrát sem sportoltam!
Most ismét felszedtem ( abbahagytam a cigit). Újra eredményes lehet, ami évekkel ezelőtt bejött? Mert szigorú diétákra se időm, se pénzem. Köszi a válaszokat! 27/L
Nem, még mindig nem ezen múlik.
Ha kevesebbet eszel hulladék kajákból, 27 évesen nem sokáig kell várni, hogy a tested is ilyen állapotba kerüljön. Milyen formában lesz egy 30-as, később 40-es női test .. gabonás kaján tartva?
Egyrészt húst és zöldséget kellene enned, másrészt azzal kezdted a kérdésed leírását, hogy nem ettél pizzát, sztrapacskát, süteményt. Tehát kevesebb lisztet ettél, kevesebb cukrot, elvileg.
Mert az egész kérdéskör elsősorban nem mozgás kérdése, hanem táplálkozásé.
Ha egy hús-zöldségevő elkezd zsíros ételek helyett cukrosakat enni, akkor megbetegszik. Ez nagyon komoly ökölszabály, amit most látni is lehet úgy az egész emberiségen.
Attól fogysz, ha kevesebb szénhidrátot eszel. Minél kevesebbet annál jobb.
"kevesebbet ettem" - > kevesebb szénhidrátot is, pl 1000 kalórinyi szénhidrát v 200 kalóriányi az nem ugyanaz.
"nem volt pizza, sztrapacska, csoki, süti többé." -> ez mind sok szénhidrátot tartalmaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!