Sokat eszem? Pedig mégis éhes vagyok
reggeli:2 teljes kiörlésű toast kenyér, sonka, zöldségek
délelőtt:forrócsoki, 1 narancs, különféle magok és aszalt gyümölcsök
ebéd:5 halrudacska sütőben, párolt zöldséggel, tartárral
vacsi:grillezett csirkemell zöldségekkel
+ittam 2 teát citrommal steviával
Kicsit soknak érzem, de emellett az étkezés mellett éhes vagyok
16/L 160cm 58kg igazából izmos vagyok kicsit, minden nap sportolok 1 órát általában
Próbálj meg többet inni, sokszor éhségként jelzi a szervezet a szomjúságot. Ha lehet ásvány vizet, minden étkezés előtt egy nagy pohárral. Ha esetleg szedsz nagyobb dózisban vitaminkészítményeket, okozhatja a nagy étvágyat Bvitamin.
Éhségre egyébként jó a koffein, akár kv, akár tea vagy tabletta formájában is. Amit eszel nem sok, és azt szokták mondani hogy nem szabad éhesnek lenni, mert ha éhes vagy akkor a szervezeted éhezik. Erre azt tudom mondani, hogy sokszor keveset, de egyszer se laksz jól normálisan. Ráadásul a szervezet nassolásként veheti a kajálást, amire rászoksz te is meg a szervezeted is, folyton bámulod az órát, hogy mikor ehetsz már, mikor telik le újból a 3 óra hossza hogy ismét ehess.
Sok gyorsan felszívódó szénhidrátot eszel, ezzel váltod ki az állandó éhséget.
Plusz kevés zsírt eszel, lehetne többet. Egy grill csirkemell + zöldség vacsi nagyon zsírszegény, nem is nagyon lakat.
Reggeli kenyér, délelőtt forrócsok (cukor) itt vannak a bajok.
Ebéd halrúd, az panírozott, nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!