Mit csináljak? Nem is vagyok éhes, mégis eszem?
Figyelt kérdés
már a hasamban is érzem hogy tele vagyok, mégis elkezdek enni! Ez ellen mit tudok tenni? Tudom h akaraterő, de mi az ami segít benne?2009. nov. 5. 23:02
1/12 anonim válasza:
Talán foglald el magad és akkor nem fogsz egyfolytában enni, mert időd sem lesz rá.
2/12 anonim válasza:
fogyni akarsz netán? ha igen, mennyit? ha nem, akkor irigyellek! :)
3/12 anonim válasza:
basszus én is ilyen vagyok...:S rengeteget híztam az elmúlt 2évben... több mint 10kilót!!
4/12 anonim válasza:
Kérdezd meg a dokit, mert ez lehet cukorbetegség előjele is.
5/12 anonim válasza:
szerintem csak almát és répát tartsál otthon, egy ideig nehéz lesz, de leszoksz a nassizásról. nekünk így sikerült :)
6/12 anonim válasza:
Hallottál már az önkontroll szóról?
Mi vagy Te, egy ötéves óvodás?
Nem tudsz nem enni? Vagy vegyél elő egy bazinagy leveles salátát, és edd azt, ha éhes vagy! Szigorúan magába, hidd el, el fog múlni az étvágyad!
Vagy igyál meg 1 liter vizet!
7/12 anonim válasza:
Szerintem is foglald le magad! Én is ilyen voltam, aztán a munka segített. Mindig azt mondogattam magamnak: nem érek rá mert még ezt meg kell csinálnom, meg azt is feltétlenül!
Döntsd el mennyi időt szánsz az étkezésre és tartsd be.
8/12 anonim válasza:
Akaraterő kell, nem pedig mindenféle idióta, ostoba, gyerekes kifogások.
Tudom, hogy azt várod, hogy itt mindenki "megnyugtasson", hogy a lelkiismereted könnyebb legyen. Hát a túrót.
9/12 anonim válasza:
Utolsó hozzászóló utolsó mondata is jó ám! :) Túrót. Azaz egyél túrót elkeverve 12%-os tejföllel, vagy kefirrel, vagy ha édesen szereted, egy reszelt almával. egészséges, finom és kevés a kalória benne...
10/12 anonim válasza:
a válasz pofonegyszerű: ne egyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!