Mitől lehet, hogy alig eszem mégis inkább hízok, mint
fogyok?
Figyelt kérdés
Étvágytalanság ,hangulat stb. miatt nem ettem eddig ,eszek nagyon . 1-2 nap van amikor normálisan eszek máskor meg alig.
2011. aug. 18. 09:57
1/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hízékony. Esküvőre megyek így leakarok fogyni min. 4-5 kg-t.
2011. aug. 18. 10:01
2/9 anonim válasza:
0 mozgás. Előbb utóbb lefogynál koplalással is, de a mozgás kellene mellé.
2011. aug. 18. 10:02
3/9 General válasza:
Sokan pont attól híznak, ha nem esznek rendesen. Nem véletlen, hogy a testépítők szálkásítás alatt 5ször esznek egy nap...
2011. aug. 18. 10:03
4/9 anonim válasza:
Azért, mert a szervezeted észlelte, hogy "hohó, koplalás van, nincs kaja" - és amit beviszel, azt elkezdi raktározni. Ha nem mozogsz mellette, akkor ez van.
Ha nincs is étvágyad, egyél naponta minimum ötször egész pici adagokat, és igyál sok vizet.
2011. aug. 18. 10:06
5/9 anonim válasza:
Így van! Ha a szervezet nem kapja meg minden nap kb. ugyanabban az időpontban azt, amit előtte megkapott, akkor kezdi el a "bespájzolok" reagálást. Vagyis ami éppen többlet, azt nem engedi tovább, hanem zsiradék formájában raktározza.
Térj vissza a normális rendszerességű étkezésre, ha nem is tudsz annyit enni, mint előtte, de a szervezet ne koplaljon, mert a fordítottját éred el vele!
2011. aug. 18. 10:10
6/9 anonim válasza:
én is akkor híztam a legtöbbet amikor egész napos suli semmi kaja, hazamenetel, belakás... pedig nem volt több amit egy nap egyszer ettem, annál amit egész napra elvileg lehetett volna enni, és mégis...
2011. aug. 18. 10:12
7/9 anonim válasza:
Szerintem ennél ez bonyolultabb, nincs étvágyad, rossz a hangulatod és hízol. Meg kéne nézetni, nem áll-e valamilyen betegség a háttérben. Még mielőtt az 5 kilóból 25 lesz.
2011. aug. 18. 10:23
8/9 A kérdező kommentje:
első válaszára ha nagyon fáradékony vagyok és már reggel is akkor hogyan? Azt is tudom,hogy orvos lenne a megoldás,de nem szeretek így nem is szoktam orvoshoz járni. Ilyennel meg pláne nem.
2011. aug. 18. 12:11
9/9 anonim válasza:
Akkor viszont tényleg orvoshoz kéne menned. Olyan ostoba dolog ez a "nem akarok", aztán ha már tarthatatlan a helyzet, mert mondjuk annyira rosszul vagy, akkor lehet sírni... Meg dokik után kapkodni.
Jól mondja az egyik haverom... minek rendbe rakni az egészségügyet, amikor az átlagmagyart nem is érdekli a saját egészsége...?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!