Előre kérek mindenkit, ne írja hogy hülye vagyok, csakis magamnak akarok megfelelni. Szóval a kérdés, hogy ilyen táplálkozás mellett fogyok? Vagy inkább hízok?
45 kg vagyok, pár kilót szeretnék leadni. Eddig össze vissza ettem, 1000-2000 kcal, néha kevesebb. Gyakran sütiztem, de zöldséget, normális kaját is eszem.
Ha rendszerezem a táplálkozásom fogyhatok tőle? Mondjuk így:
reggeli: egy-két teljes kiörlésű vajas pirítós, vlm en fehérje, mondjuk egy tükörtojás
10órai: 1-2 müzliszelet, ilyesmi
ebéd: hús zöldséggel
uzsonna1: 1-2 müzliszelet, vagy teljes kiörlésű kenyér, vagy gyümölcs
uzsonna2: natur joghurt mandulával (nem sok mandulával)
vacsora: kis mennyiségű husi vagy tojás
Mellette minden nap 2 órát sétálok, minden harmadnap futásal vegyítve, ezen kívül otthon edzek.
Vélemény?
Ez egy jó étrend, a nyers zöldséget azért ne hagyd ki, reggeli, vacsi mellé mehet bőven paprika, paradicsom, retek, amit szeretsz.
Viszont 45 kilósan szerintem egy grammot sem kell fogynod, kivéve, ha 140cm vagy annál alacsonyabb vagy, és 16 év feletti.
Ha az alkatoddal vagy elégedetlen, akkor emellett az étrend mellett inkább kétnaponta fuss, és hetente 2-3-szor súlyzózz egy picit a neked megfelelő súlyokkal.
Ha húst, zöldséget, rizst és ásványvizet fogyasztasz csak, akkor biztosan le fogsz fogyni, plusz sport.
Szerintem mandula müzli tojás ezek hízlalnak.
Próbáld ki egy-két hétig, aztán majd meglátjuk.
Egyébként én nem bírok fogyókúrázni, folyton beteg leszek tőle.
Hány éves vagy? 45kg az nem sok...
én is annyi vagyok 15 évesen (vagyis 48kg de ez mind1)
hova akarsz fogyni? :O :O :O
a válaszolók nem gondolják ezt abnormálisnak? :O
Műzli, kenyér, és egyéb tömörkaják hízlalnak, főleg ha cukrosak..
Egyél 2 hétig csak zöldséglevest tészta nélkül + némi gyümölcsöt..
Garantáltan fogyni fogsz!!
(kérdés hova)
Ez egy i8deális étrend! Teljesen korrekt alapanyagokkal!
Sportolj, ne azt akard h kevesebb kiló legyél inkább ilyen súllyal törekedj a formásságra!
Sztem ennyi kg-sa már minden hizlal,amiben cukor vagy liszt van.Még a joghurt is.
Ha mindenáron fogyni szeretnél,akkor sok folyadék,nyers zöldség,és gyümölcs,módjával(nem mindennap fehér hús-csakis párolva,v. szárnyasból sonka).És üres levesek,de az sem minden nap.
És azt lehet tudni,h hány cm,és hány éves vagy?Vagy,h mi az okod erre a fogyásra?
Modellkedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!