Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Előre kérek mindenkit, ne...

Előre kérek mindenkit, ne írja hogy hülye vagyok, csakis magamnak akarok megfelelni. Szóval a kérdés, hogy ilyen táplálkozás mellett fogyok? Vagy inkább hízok?

Figyelt kérdés

45 kg vagyok, pár kilót szeretnék leadni. Eddig össze vissza ettem, 1000-2000 kcal, néha kevesebb. Gyakran sütiztem, de zöldséget, normális kaját is eszem.

Ha rendszerezem a táplálkozásom fogyhatok tőle? Mondjuk így:

reggeli: egy-két teljes kiörlésű vajas pirítós, vlm en fehérje, mondjuk egy tükörtojás

10órai: 1-2 müzliszelet, ilyesmi

ebéd: hús zöldséggel

uzsonna1: 1-2 müzliszelet, vagy teljes kiörlésű kenyér, vagy gyümölcs

uzsonna2: natur joghurt mandulával (nem sok mandulával)

vacsora: kis mennyiségű husi vagy tojás

Mellette minden nap 2 órát sétálok, minden harmadnap futásal vegyítve, ezen kívül otthon edzek.

Vélemény?

2010. jún. 16. 16:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Na most leírom:

A reggeli azért olyan, amilyen hogy sokáig kitartson és afehérje fontos sztem reggel, hogy ne legyek éhes.

A müzliszelet arra van, hogy kielégítse a cukoréhségem és ne bolonduljak meg, csak 80 kcal egy darab ez mellett még sportolok is.

A hús az MUSZÁLY a legfőbb dolog, hogy ne zabáljak délután, a hús sokáig kitart.

Mandula: csillapítja az étvágyat és igenis fontos, akár a fogy.kúrában is, de mértékkel kell enni!

Vacsorának csak fehérje.

2010. jún. 17. 08:13
 12/13 anonim ***** válasza:

oké-oké...sztem itt sokmindenkinek mindegy,h mit eszel...kár felháborodni...

Csak a kérdésed úgy szólt,h ettől hízol,vagy fogysz...szal ettől hízol,vagy stagnálsz...

Már az is durva,h ennyiből még fogyni akarsz,de azt kérted,h ne hülyézzünk,hát nem tettem...csak nem értem,h mire ez a nagy felháborodás...

2010. jún. 17. 13:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Jó. LEÍRNÁD VÉGRE HOGY MINEK AKARSZ LEFOGYNI? Annyi a súlyod mint egy nagyobb monitornak -.-"

könyörgöm magyarázd már el!!!

2010. jún. 17. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!