Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » A Healthpointe diétát csinálom...

A Healthpointe diétát csinálom és már a 4. -edik héten -10 kilónál járok. Ismeri valaki rajtam kívül itt ezt a diétát?

Figyelt kérdés

#healthpointe
2019. márc. 20. 14:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

7.

100 grammig vagy az alatt is csökkentett szénhidràtbevitel. Tekintve hogy egy àtlag emberi. 200 grammot eszik meg naponta.50 alatt meg ketogén diéta.

2019. ápr. 5. 17:13
 22/24 A kérdező kommentje:

Igen a 100 g alatti az csökkentett szénhidrátmennyiség.

Azt akartam kifejezni, hogy annyira nem kevés, koplaljunk és ne lehessen jól lakni, csak nem sikerült.

2019. ápr. 7. 19:16
 23/24 realife válasza:
Sziasztok! Ugyan eltel kis idő a legutóbbi bejegyzés óta, de én is csak annyit tudok mondani, h a sok kipróbált fogyókúra után ez az evőkúra nálunk bevált. Ugyanis ez nem csak egy fogyókúra, hanem megtanít helyesen táplálkozni is. Ezzel nem szándékozom megnyitni egy adok-kapok fórumot, csak a saját tapaszatalatomat írtam le. Multisport clubbunk ezzel indított el egy életmódváltó,- egészség programot és egyenlőre nagy az érdekelődés és + a visszajelzés.
2021. febr. 21. 18:30
 24/24 anonim válasza:

Sziasztok!

A párommal 2 éve kezdtük el ezt a programot.

Előtte sok mindent kipróbáltunk, voltak szép eredmények, de a jojó effektus nem kímélt! Igazából a párom talált rá erre a programra, s én kétkedve kezdtem ebbe bele, a programot szó szerint betartottam ... erre jöttek a szemmel látható és mérhető eredmények.

Gyakorlatilag életmódot váltottunk, s ami a legérdekesebb, hogy ennyire változatos és finom ételeket, sütiket (igen sütiket) még nem ettünk, úgy hogy közben nem szedtük vissza a leadott súlyfelesleget!

Közben készítettem a 42 napra receptkönyveket is! A recepteket a Facebook csoportomban megosztottam, sokaknak ez segítség, hiszen a programban nem lesz monoton egyhangú így az étkezés.

Nekünk bevált! Lehet trollkodni, nem fog zavarni, hiszen mi végig csináltuk és már így élünk!

2022. jún. 19. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!