A Healthpointe diétát csinálom és már a 4. -edik héten -10 kilónál járok. Ismeri valaki rajtam kívül itt ezt a diétát?
7.
100 grammig vagy az alatt is csökkentett szénhidràtbevitel. Tekintve hogy egy àtlag emberi. 200 grammot eszik meg naponta.50 alatt meg ketogén diéta.
Igen a 100 g alatti az csökkentett szénhidrátmennyiség.
Azt akartam kifejezni, hogy annyira nem kevés, koplaljunk és ne lehessen jól lakni, csak nem sikerült.
Sziasztok!
A párommal 2 éve kezdtük el ezt a programot.
Előtte sok mindent kipróbáltunk, voltak szép eredmények, de a jojó effektus nem kímélt! Igazából a párom talált rá erre a programra, s én kétkedve kezdtem ebbe bele, a programot szó szerint betartottam ... erre jöttek a szemmel látható és mérhető eredmények.
Gyakorlatilag életmódot váltottunk, s ami a legérdekesebb, hogy ennyire változatos és finom ételeket, sütiket (igen sütiket) még nem ettünk, úgy hogy közben nem szedtük vissza a leadott súlyfelesleget!
Közben készítettem a 42 napra receptkönyveket is! A recepteket a Facebook csoportomban megosztottam, sokaknak ez segítség, hiszen a programban nem lesz monoton egyhangú így az étkezés.
Nekünk bevált! Lehet trollkodni, nem fog zavarni, hiszen mi végig csináltuk és már így élünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!