Mennyi idő alatt lesz eredmény, ha mindennap ezt csinálom? 17/L
Mivel nem tudom, ennyit eszel, akár hízhatsz is (nem valószínű, de nincsenek mennyiségek).
Mit eszel? Az ebédben mi van zöldségen kívül, illetve milyen zöldség? Kéne még fehérje, hacsak nem tolsz be reggelire 10 tojást (ezt sem tudhatom), ami igen, fehérjedús, persze zsíros is, de az nem baj.
Ki vannak számolva a makrók?
A leírás alapján OK lehet, amennyiben nem koplalsz, amire azért látok esélyt, persze mennyiségek nélkül nem lehet tudni. Minek a fehérjepor, nem tudsz eleget bevinni étellel?
Először is számold ki a napi kalória szükségletedet. Erre találsz jónéhány kalkulátort a neten, érdemes többet is kipróbálni.
A napi tápanyagszükségletednél kevesebbet egyél kb. 5-600 kalóriával. Ettől még nem leszel farkaséhes,de azért kicsit éhezni fogsz.
Figyelj oda a makrotápanyagokra, hogy a megfelelő mennyiségű fehérje, szénhidrát és zsírbevitel meglegyen. Én erre az egészre a myfitnesspal alkalmazást használom.
Az elején (megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás mellett) elég gyorsan pörögnek le a kilók, később a fogyás üteme belassul. Nekem az első 5-6 hónapban havi 2kg ment le, most már örülök a havi 1-nek is, de már elértem a célomat. 95kg voltam, most 78kg vagyok.
Kizárt hogy heti 4-5x 30 percet tudnál futni kezdőként! Hacsak nem sétatempóban kocogsz.
Turmixot meg fehérjét minek iszol? Tömegnöveléskor kéne csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!