3 hét alatt mennyire lesz látható az eredmény, ha mindennap futok és A) kevesebbet és jobban eszek B) ugyanannyit és ugyanazt eszek?
Ha futsz, számolnod kell azzal, hogy izmot építesz. Az izomszövet nehezebb, mint a zsírszövet. Vagyis simán előfordulhat, hogy kilóilag nem fogysz, de az alakod megváltozik.
Legalábbis velem ez történt, amikor hetente 3-4szer 3 órákat edzeni jártam, és emellett minden nap futottam 1-1,5 órát.
Fogynom akkor sikerült, amikor rengeteget dolgoztam, alig volt időm enni. Akkor egy hónap alatt elértem az álomsúlyomat, és még tartani is tudtam. (Pedig akkor volt, hogy hajnali 3kor egy egész pizzát megettem, stb.)Pedig akkor egyáltalán nem érdekelt, hogy fogyjak....
Amit ajánlanék: egyél sok zöldséget-gyümölcsöt. Sovány tejterméket fogyassz. Kevés/semmi édességet. Mértékkel egyél szénhidrátot, főleg reggel és futás előtt. Kerüld a zsíros ételeket. Folyadéknak pedig nagyrészt vizet igyál, ne pedig cukros üdítőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!