Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » A Healthpointe diétát csinálom...

A Healthpointe diétát csinálom és már a 4. -edik héten -10 kilónál járok. Ismeri valaki rajtam kívül itt ezt a diétát?

Figyelt kérdés

#healthpointe
2019. márc. 20. 14:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Én nem ismerem. Ez milyen?
2019. márc. 20. 14:21
 2/24 A kérdező kommentje:
1 ciklus 6 hetes. Kezdésnek 3 nap fehérje nap, 4 hét súlycsökkentő, 2 hét megemelt adagok napja és addig ameddig el nem érjük a kívánt súlyt ismételgetni a 4 és 2 hetet. Utána súlymegtartás. Reggeli előtt 5000 lépés, napi 10-15 ezer lépés, max 20 körül. Sportolni intenzíven nem lehet. Napi 60-70 nő, 80-90 ch ff, mérni kell a vizet, a ch-t, a reggeli és napi lépéseket, a reggeli súlyt.
2019. márc. 20. 14:42
 3/24 anonim ***** válasza:
Köszi:) tetszik
2019. márc. 20. 16:58
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
4 hét alatt ha 10 kilónál jársz, akkor gondolom nagy volt a túlsúlyod, plusz annak a súlynak a fele víz, mivel nagyon alacsony a ch bevitel ebben a diétában, és ha kevés ch van az izmaidban, a tested kevesebb vizet is köt meg, szóval ha megint visszaállsz a rendes ch bevitelre, 1 hét alatt feljön 3-4 kiló majd, mivel az a normál súlyodhoz tartozik, ez nem zsír. Reggeli előtt 5 ezer lépés mondjuk egy irodai dolgozónak hogy jön össze? Víz mennyiségét minek mérni? Nekem ez egy sima alacsony szénhidrátos koplalós diétának tűnik. De ez csak az én véleményem, ha te boldog vagy az eredménnyel, az a fontos.
2019. márc. 20. 18:02
 5/24 A kérdező kommentje:

hát mivel a testünk 70%-a víz elképzelhető, hogy víz is volt a fogyásban :)

amúgy 106 kilóról fogytam és ez inkább életmód, mint koplalás

2019. márc. 20. 19:18
 6/24 A kérdező kommentje:
Minden vasárnap van mérlegelés ahol a testzsírszázalékot és a zsigeri zsírt is mérjük. Ezek nálam mennek le, úgyhogy ezzel meg is cáfoltam az állításodat, hogy "ez nem zsír".
2019. márc. 20. 19:25
 7/24 A kérdező kommentje:
50 ch felett már amúgy sem beszélhetünk alacsony ch-ról szóval ez is hibás
2019. márc. 20. 19:32
 8/24 anonim ***** válasza:
Te olvasol is, vagy csak meglátsz szavakat és azokat kiemeled? Azt írtam, ha vissza térsz a rendes kajádhoz ami nem napi 80g ch-t tartalmaz, akkor az izmaid betöltődnek glikogénnel, a tested vizet köt meg (1g glikogén 4g vizet), ezért diéta után nehezebb leszel 3-4 kilóval, de az nem zsír.
2019. márc. 20. 20:20
 9/24 A kérdező kommentje:
Ezt már megválaszoltam korábban, mivel írtam, hogy ez életmód inkább nem egy pár hetes diéta, szóval te nem olvasol elég figyelmesen. Írtam a végén már a súlymegtartás van. Azért nem írtam időt mert addig csinálod amíg kedved van. 1 évet írnak és ha nem hízol akkor lényegében nyertél.
2019. márc. 20. 20:53
 10/24 A kérdező kommentje:
Akad még valami kifogásolni valód?
2019. márc. 20. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!