Suliba így jól csinálom a diétámat?
Figyelt kérdés
Nyáron kezdtem el fogyózni és sportolni.. 160/60 voltam,de most már csak 57kg :) még szeretnék 7 kilót ledobni..elhagytam a kenyeret,péksütiket,üdítőt.. helyett sok zöldséget,gyümölcsöt,fehérjét eszek. Suliba viszont necces,hogy mit vigyek,mert reggel 7től 3ig ott vagyok.. itthon szoktam reggelizni fél7 kor.. (abonett/pufi rizs sonka,zöldség.. tízóraira viszek suliba valami gyümöcsöt (10óra körül) sok folyadékot.. ha hazaérek 3kor eszek főtt kaját és este vacsira is valami egészségeset..de az lenne a kérdésem,hogy dél körül mit egyed 5. étkezésnek?2015. szept. 14. 19:53
1/1 anonim válasza:
Ugyanazt, amit otthon ennél, max. levest nem, így nem jó? Sokan visznek bedobozolt főtt ételt suliba, pár óra alatt nem szokott baja lenni és sokuk (pl. sült hús, rántotta) hidegen is határozottan ehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!