Jól csinálom a diétámat?
Sosem hittem semmilyen csodaszerben amit hírdetnek és -20 kg-ot ígérnek 1 hét alatt.. van rajtam kb 10 kg + és úgy döntöttem mindenáron megakarok tőle szabadulni. 3 hete kezdtem el a diétámat, szénhidrát szegény ( kenyér, cukor, tészta, krumpli, mindenféle sütemény kizárva ). Natur joghurtot,kefir-t, tojást, csirkét, zöldségeket , tonhalat, salátákat eszek, plusz minden második nap felváltva van 6 km kocogás vagy taposó gép 45 perc. Plusz szedek mellette Full Blast zsírégetőt. Tartom a napi 5 étkezést plusz a 3-4 liter folyadék bevitelt. Természetesen diéta kezdetén a víz egyből lement ez kb 3 kg-t jelentette a mérlegen, azóta pluszba lement 2,5 kg , most vagyok a 3. hét közepén. Életmód váltást tervezek miután lement a kívánt 10 kg, hogy ne jöjjön vissza és ne legyen jojo effektus.. Jól csinálom e ?
73 kg voltam, szeretnék megint 63 lenni.
25 L
Jól csinálod. Végre nem valami elmeroggyant önsanyargató, de azért a napi csokimat megeszem hülyeség.
Számold ki a tápanyag igényeket és próbáld úgy összeállítani a felsorolt kajákból. Amit még ehetsz: barna rizs, hajdina, zabpehely, cottage cheese. Szénhidrátot is kell enni mert anélkül a falat fogod vakarni többek között.
Szóval:
Fehérje: testsúly x 2g
Szénhidrát: testsúly x 1,5-2g
Zsír: minél kevesebb telített zsír, 10-20 g telítetlen mehet mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!