Télléptem 30g-al a zsírkeretemet, mennyire befolyásolja a diétámat, ha ma nem tudom lemozogni?
Hamarosan vendégek jönnek, ma már nem lesz időm a szokásos sétámra :((((((
A szénhidrát és fehérje rendben, csak a zsírt léptem túl... :(
Holnapra 50 kg-val több leszel.
Legalább.
Milyen szerencse, hogy az agyadból már nem tudsz fogyni...
Ha nem tudsz NORMÁLIS választ írni, akkor ne írj semmit!
Amúgy inkább vagyok "hülye", mint olyan rosszindulatú kis g.c., mint te, egyes! :(
Ha igaza van, azt csak ilyen stílusban lehet elmondani? Normálisan már nem lehet válaszolni? Vagy mi van, fél, ha normálisan válaszol lerohad a keze?
Én testileg vagyok disznó amin lehet változtatni, de ő lélekben disznó! Azon pedig változtatni NEM lehet!
Nem értem...
Te le "rosszindulató g#ci"-zhetsz engem, de én nem hülyézhetlek le téged?
Hogy is van ez?
A diétádat nem befolyásolja, egy nap semennyire, akármelyikből van többlet.
A kedélyállapotod viszont úgy látom eléggé, kicsit túlságosan rá vagy pörögve. Szép, hogy célod és eltökéltséged van, de ne görcsös és kényszeres módon csináld, mert úgy egy pokoltúra.
Szépen nyugodj meg, majd legközelebb nem léped át, ez az alkalmilag átlépett +30g zsír semmi a nagy képben, szerintem ha már eljutottál oda, hogy a makrotápanyagokat számon tartod, akkor ezt te is tudod.
Gitáros csávó! Ezt a szájkaratét te kezdted, azzal, hogy nem válaszoltál normálisan és lehülyéztél. Csupán visszaadtam, amit kaptam, ennyi. Tudod, akció ---> reakció.
Kedves utolsó!
Köszönöm az infót! :) A sok tény és tévhit a fogyókúráról igazi labirintusnak tűnik eleinte a hozzám hasonló kezdőknek, ezért egymást követik az enyémhez hasonló kérdések. De szerencsére vannak még olyanok, mint te, akik rendesen tudnak válaszolni :) Köszi :)
Ehetsz akármennyi zsírt az ég egyadta világon, a zsírok egyszerűen nem képesek "hizlalni", ellenben a szénhidráttal. Ezentúl egyél 30g-al több zsírt naponta és 30g-al kevesebb szh-ot, és csodálkozz.
Én is így szálkásodtam le, gyorsan és szinte csak zsírtömegből. Én napi 75% zsírt, 20% fehérjét, 5% szénhidrátot eszek. Tökéletes vérképpel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!