Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra mennyire befolyásolj...

Fogyókúra mennyire befolyásolja a hajnövekedést?

Figyelt kérdés

Ha levan csökkentve a bevitt kalória mennyisége jóval,mint kéne (mivel sportolni nem tudok eg ügyi okok miatt,csak sétálok naponta fél-1 órát) és 1 hónapom van egy castingra 4-5 kilót leadni,főleg hasból,illetve derékból ezért ezt a módszert választottam. Napi 2x eszem. Tudom,hogy koplalni nem egészséges dolog és utána vissza lehet hízni,de majd megpróbálok odafigyelni.Úgyhogy szeretném,ha a válaszok kizárólag a kérdésemre vonatkoznának.

Ezt a napi 2 étkezést is próbálom egészséges dolgokból megoldani:teljes kiőrlésű dolgok,köles rizs helyett,csirkemell. Emellett eszem 2 naponta 1 evőkanál élesztőt és minden nap mustármagot (napi 2 evőkanál),valamint szedek vitamint is.

2014. jan. 8. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Alapból ott szúrod el,hogy csak 2x eszel.

Napi 5 kéne,emellett rengeteg folyadék.

A hajra a fogyókúra akkor hathat ki,ha túlzásba viszed,ilyenkor lassabban nő,esetleg hullani kezd.

2014. jan. 8. 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha koplalsz a hajad fénytelen és töredezett lesz, és hullani is fog, de egy hónap után talán még nem. Szerintem te vagy aki nemrég kiírt egy kérdést, hogy hogyan fogyj le, mert vissza kell szerezned a régi alakod mert fotózásod lesz :) Te voltál? :)) Te is tudod, hogy ez nem egészséges, egy hónapot kibírsz, de utána feltétlen állj rá valami jobb, és egészségesebb életmódra!!!
2014. jan. 8. 19:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Pfff... Amikor dagadt voltam és zabáltam két pofára, akkor is fénytelen és töredezett volt a hajam. 2 éve lefogytam és ugyanolyan ronda volt, hiába vágattam mindig vissza. Úgyhogy levágattam az egészet a pi.ába :D Azóta nő, mint a gomba és szebb is!
2014. jan. 8. 22:20
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi,most megnyugtattatok :D
2014. jan. 8. 23:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Nincs mit:D

Amúgy az élesztő jó ötlet,bár egyszerre picit kevesebbet kéne,jót tesz a hajnak meg a körömnek.

2014. jan. 9. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!