Nektek a fogyókúra hogyan befolyásolja az életeteket?
Figyelt kérdés
Nekem határozottan kiegyensúlyozottabb, rendezettebb az életem, amióta fogyózom (3. napom van ma).
A napok lassabban telnek, több mindenre van időm, nem zabálok össze-vissza, hanem rendes étkezéseim vannak...
És sokkal kipihentebb, energikusabb vagyok, reggel a kelés is könnyebb volt, ahogy kipattantam az ágyból, tele voltam energiával. :)
Veletek mi a helyzet?
2013. ápr. 29. 14:22
1/2 anonim válasza:
Nekem sok energiát elvesz.Állandóan azon kattogok mit ettem,mit fogok enni,van e otthon alapanyag,tudok e főzni,hány kcalt vittem be,mit mozogjak,mikor,nem ettem e túl sokat...Míg régen éhes voltam,főztem egy adag tésztát aztán hello.
De amúgy fizikailag jobban érzem magam.
2/2 anonim válasza:
A közérzetem sokkal jobb, egyébként nem kattog álló nap az agyam a kaján. Jókat eszem, soha nem vagyok éhes (paleo).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!