Hogy folytassam ezután a diétámat?
Figyelt kérdés
Elkezdtem életmódot váltani/fogyózni..elhagytam a szénhidrátot,édességet,üdítőket..sok zöldséget,gyümölcsöt,fehérjét eszem,edzem minden nap.. de nemsokára jön a suli és reggel 8tól suliban vagyok délután 4ig.. így a reggeli,tízórai,ebéd és uzsonna is ott történik,de nemtudom,hogy mit vigyek suliba zsömle helyett,mert eddig mindig azt vittem... még itthon vagyok reggelre eszek virslit paradicsommal,tízóraira pl egy alma.. ebédre főtt kaja,uzsonnára pl joghurt..de ott suliban ezt hogy oldjam majd meg? segítsetek pls!2015. júl. 31. 22:00
1/5 anonim válasza:
Nem hagytad el a szénhidrátot, a zöldség-gyümölcs jobbára az, viszont miért nem tudod vinni az ételedet az iskolába? Más is azt teszi, aki nem szendvicset eszik, az is. Sőt, munkába is viszi az ember a főtt ételét, nincs azzal semmi baj.
2/5 anonim válasza:
ne legyél már életképtelen. nem tudod megoldani h pl dobozba viszed?..
3/5 A kérdező kommentje:
azt megtudom,de nem fognak ez miatt lenézni vagy épp furán nézni?
2015. júl. 31. 22:52
4/5 Krisz85 válasza:
nézd lehet furán fognak, tudod minden ember furán néz arra aki nem olyan mint ő, és sokan le is akarnak majd húzni az ő szintjükre, egy valamit kell beléjük ösztökélni és magadba is, ezzel nem leszel több mint ők, csak más.
Te döntöd el mi a fontos számodra, nem ők! megfelelési kényszer? Neked fontos hogy úgy kajálj ahogy kell, vagy nekik? Neked fontos az egészséged, vagy nekik? Ha majd elhízol és beteg leszel pár év múlva őket vagy magadat fogod hibáztatni, hogy nem csináltad azt és akkor úgy meg, ahogy kellett volna? /extrém példa tudom/
5/5 anonim válasza:
Az öcsém is fogyózott és simán vitt főtt kaját dobozba a suliba. Nem szóltak érte semmit. Csak igyekezni kellett olyat főzni, ami hidegen is finom, mert sajnos mikró nem volt benn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!