Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Új suliba kezdek! Hogy folytas...

Új suliba kezdek! Hogy folytassam ez után a diétámat?

Figyelt kérdés
Még a nyáron elkezdtem fogyózni és 2 hónap alatt le is ment róla 6 kg. Sportolok,mellette odafigyelek az étkezésre is.. egy napi átlagos étkezésem: reggeli: abonett,sonkával padaricsommal és egy pohár kávé/tea.. tízórai: valamilyen gyümölcs.. ebéd: főtt étel.. uzsonna: főtt tojás zöldséggel.. vacsi: müzli,vagy valami hasonló.. kb ilyeneket eszek egy nap.. suliba hogy vigyem ezeket a kajákat? nem néznek furán ha abonettet viszek kenyér helyett? Vagy dobozba főtt tojást vagy halat rizzsel? Főleg így hogy nem ismerek senkit..mit fognak szólni?
2015. szept. 10. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia , szerintem ha 2 abonettből szendvicset csinálsz azt elviheted , én is szoktam olyat vinni vagy ha szereted a joghurtokat akkor egy natúr vagy egy light gyümölcsjoghurt is jó lehet , szerintem a főtt tojást és a halat inkább ne vidd be :D
2015. szept. 10. 21:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
semmit sem szólnak,ez normális :D abonettből én szendvicset szoktam csinálni,de vehetsz teljes kiörlésű kenyeret
2015. szept. 11. 16:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én minden nap viszek dobozban csirkét, rizzsel, zöldséggel. Nem érdekel hogy ki mit mondd, mert én tudom hogy a kakaós csiga amit hoznak kuka,meg az ebédre bedobott pizzaszelet is....
2015. szept. 11. 17:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
ne szórakozz, én grillezett húst viszek zöldségesrizzsel, a sok pizzafüggő éhenkórász mindig ott legyeskedik körülöttem :D egyébként minden nap teszek még be egy nagyon kicsi dobozba kesudiót rágcsának, meg egy almát, meg egy szénhidrátcsökkentett kis szendvicset mellé. de van hogy májpástétomot, és rendesen kanalazom, mellé meg harapom az abonettet.. furán néztek, de megszokták már a 2 év alatt :D
2015. szept. 11. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!