Mit tehetnék még? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Kb egy honapja lezdtem el diétazni figyelek arra, hogy nem eszem feher kenyeret inkabb abonetett es pufasztott rizst, ritkán de szokktam teljes kiorlésu rozskenyeret vagy szénhidrát csökkentett kenyeret fogyasztani. Zsiradékként kókusz zsírt használok. Szaraz husokat fogyasztok csirkemell, pulykamell, hal.Krumpli helyett barnarizst, es kölest ritkán rizs tésztát.Sok zöldséget délelötti órákban gyümölcsöket. Cukor helyett edesitot. Zsirszegeny joghurtok. Normál adagokat eszem. Röplabdázom heti 4x 1.5 orat. 76 kg voltam amikor elkezdtem... most is annyi vagyok. Ami 167cm emhez enyhén szolva sok. Tudnatok segiteni mit tehetnek meg ?2017. okt. 1. 14:40
11/11 A kérdező kommentje:
Igen beiktattam heti 1×-i 20 perces futast.
2017. okt. 22. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!