Mit tehetnék a hasi zsír ellen?
Alapvetően nagyon keveset eszel és azt is ritkán, mondhatni éhezteted a szervezetedet. Reggelire jó a zabpehely, 40g is rendben van, viszont annyira nem lassan felszívódó, hogy kibírd csak ennyivel délig. Egyél utána valamennyi zöldséget is, ha megoldható. Az ebéded rendben lenne, de a répát ne erőltesd, mert sok benne a szénhidrát (cukor).
A szénhidrátszegény diétának azt a részét jól betartod, hogy a 40g zabpehely az ~30g ch, salátákból és zöldségekből összejön maximum 15-16, szóval 50 alatt vagy még a húsokkal is. De a probléma az, hogy ez borzasztóan kevés kalória, joggal vagy éhes. Próbáld meg kezdetben azt, hogy minden étkezésedhez megiszol 20g (minimum oliva-, de inkább lenmagolajat, de ha csak 20g belőle napi szinten a lenmag, már jó vagy), természetesen nem önmagában, hanem leöblítve vízzel. Ez esetedben 60x9, azaz 540 plusz kalória lesz, ami már mindjárt ideálisabb, mint a mostani koplalásod.
Azért elég durva diéta, ahol még répát sem ehet az ember... Én is eszem ketogénben, ahogy zöldborsót is, csak szolidan. De nem mindenki akar odáig menni. S ha a kérdező ketogénezni akarna, nem zabkását enne. De a leírása alapján a szénhidrátok annyira nem fekszenek neki.
Kérdező, fogyni nem szenvedéssel kell. Amikor éhes voltál a zabkásától (nem csodálom, én is az lettem volna), nem jutott eszedbe, hogy változtass a reggeliden? Hátha mondjuk egy rántotta sok zöldséggel hatásosabb lett volna. De már eleve a mennyiségek rém picik.
Amikor visszahíztál, gondolom, sokszorosát etted, mert másképp elég nehéz...
Ha a szénhidrát nem OK, próbálj zsírosabban enni, valahonnan kell energia. Jobban is jóllaksz úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!